Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Debilizm w Riot, ograniczenia na czat

blarden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio pokłóciłem się z jednym debilem na czacie, dostałem bana na 20 gier, gdy ban na czat się skończył, od razu rozpoczął się kolejny na 50, napisałem do riotu, gdy ten ban się skończył, dostałem na 200 gier, no po prostu ja p******e, co to k***a(za przeproszeniem) ma być? Riot napisał mi, że źle się zachowywałem, ale ja piszę tylko gj, ty, gg wp, nice, honor all i mam około 300 pochwał za przykładne zachowanie, Riot=debilizm

Opublikowano

To jest nadawane automatycznie, nie mogą Ci tego zdjąć. Nie jest to robione przez Nich, ale przez automat. Jakiś typek po prostu za to, że np. wygrasz zreportuje Cię za flame czy cokolwiek i puf, leci ban na czat. To działa w ten sposób, że byle jaki i za byle co report = ban czat kolejne gry. Ja mam już 60, ze 150 zjechałem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ja to wiem, ale to jest czysty debilizm, nic nie robisz, a masz ograniczenia nakładane, jak się wnerwię, to im cały support zaspamuję, albo na angielski napiszę(tam zwykle nie piszą z automatu)

Opublikowano

Bo to jest do czasu niby, aż trybunał naprawią albo chcą dać "odpocząć" swoim Riotterom, jak to mi podobnie jakoś napisali. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No więc nie wiadomo, gdzie jest ukryta prawda. Po prostu dają masowe bany na chat, a teraz ma wejść nowe rozporządzenie, że za bycie bardzo toksycznym i rasistowskim dojdą bany na 2 tygodnie lub perm, za feedowanie kilka gier pod rząd :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Możesz spróbować napisać do supportu (tylko błagam, nie cebularskim angielskim) ale wątpię, że coś zrobią.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Aby dostać bana na czat trzeba pod rząd dostać w chu* reportów,więc to nie przypadek.

I nie pier*** mi tu że nie flamisz,je**** nooby tak mówią i mają skargę do riotu potem ....

Opublikowano

Wszystko jest przez to, że jeżeli dostajesz raz report za flame i jak w twoim przypadku dostałeś bana na czat na 20 gier, i po tym okresie dostałeś kolejnego to po prostu wynikło to z tego, że dostałeś kolejnego reporta i to już nie musi być za spam/verbal abuse itp, po prostu trybunał na takiej zasadzie działa, że wlepiają ci zwiększoną ilość na to co już miałeś. Myślę, że bezsensowne płakanie w ticketach do supportu pogorszy tylko sprawę a na pewno nie pomoże, graj bez zbędnych gadek i tyle :)

25jcw2w.jpg

Bywalec
Opublikowano

Dlatego między innymi przeniosłem się na TURCJĘ. Gdy jeszcze byłem na Eune co chwilę dostawałem informację o złym zachowaniu, nic nie pisząc...

Na Turkach gram już <prawie> 2 tygodnie i nawet jeszcze informacji o złym zachowaniu nie dostałem.

Opublikowano

To jest przez automat, ale napewno moga ci to jakos zdjąć tylko trzeba chyba mocno udowodnić. I tak jak 2xup te same tematy tak jak idioci w teamie ^^

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Ja gram, czasami napisze że ktoś coś źle zrobił, ale staram się grać opanowanie, i nie mam żadnego bana na chat.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Dlatego między innymi przeniosłem się na TURCJĘ. Gdy jeszcze byłem na Eune co chwilę dostawałem informację o złym zachowaniu, nic nie pisząc...

Na Turkach gram już <prawie> 2 tygodnie i nawet jeszcze informacji o złym zachowaniu nie dostałem.

I zapewne każdą grę przegrywasz GG WP

Ja już do supportu napisałem tak ich jadę że teraz nie chcą odpisać.

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

I zapewne każdą grę przegrywasz GG WP

Ja już do supportu napisałem tak ich jadę że teraz nie chcą odpisać.

on przynajmniej wbił tego golda nie to co ty unranked...

ciesz się autorze że tylko 20, mój kolega dostał na 450, pozdrawiam go ciepło z tego miejsca a jeszcze cieplej świetny automat riotu

Opublikowano

daja bany z automatu dostaniesz pare rep za wulgi i masz bana na czat na xx dni ,to samo jest tu tylko ze dzieciaczki moderatorki sa gorsze od systemu rito. nic na to nie poradzisz sam zauwazylem ze gdy nie moglem pisac to skupiam sie na grze i jest po prostu lepiej a na drugi raz debil cos pisze mute i niech w********a a ty grasz swoje

Opublikowano

To jest bug, dostajesz raz bana, i potem automatycznie ci się dodają bez końca, sam mam na mainie bany obecnie na 251 gier, musiałem robić nowe konto, bo bez chatu nie da się nic wygrać na Plat+.

Opublikowano

Ja tam z czatu prawie nie korzystam, jak ktoś od początku wydaje się być idiotą i przeklina ciągle to daje mu mute.. zamiast wkurzać się i psuć sobie grę to wolę skupić się na farmieniu itp i słuchaniu muzy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...