Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv I Chiński Client, Jak Grać ? Bez Spolszczenia

Colderr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was bardzo serdecznie,

szlak już mnie trafia więc postanowiłem zadać dość proste pytanie ^^

Czy da się jakoś grać na swoim privie nie przez POLSKIEGO clienta ???

Na US które tak bardzo mi polecaliście to wybaczcie ale się nie da ;/

Chiński tu powinno się dać ale jak czytaliście mój temat to wiecie co mi dolega, piszę iż serwer jest NORM, czyli jako takie połączenie jest, jednak zalogować to już się nie chce ...

Tak więc proszę Was kochani, powiedzcie mi jak grać na swoim privie przez chińskiego clienta !?

Wiem że się da bo przecież kiedyś to mi się udało, bez żadnego edytowania plików w pack, coś się wgrywało i działało..

Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

Hmmm. Jeżeli możesz to dokładniej opisz swój problem, albo napisz na pw Postaram się Ci pomóc :-)

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

W folderze swojego priva masz tam w rarach tego sure wrzuć do china clienta i jak wrzucisz to w notatniku zedytuj swoje ip

6756782_4_12.png
Opublikowano

Założyłem już dzisiaj 7 tematów ;/

Problemów jest mnóstwo .

1. Nie chcę się łączyć z serwerem.

Opis:

Edytowałem plik serverinfo w taki sposób:

To jest ukryta treść, proszę

Jak włączam metina, pojawia mi się na liście mój serwer koło niego piszę "NORM" jednak nie idzie się zalogować, wpisuję Rain hasło 12345 i nic, jakieś chińskie literki ;/

2. Brak możliwości rozpakowania i ponownego spakowania pliku locale_honkong, plik ten podczas rozpakowania tym programem :

wyskakuje błąd :

58321519668176701803.jpg

Ten program :

rozpakowuje go poprawnie ale jak nim spakować te pliki ponownie ?

Ludzie !, błagam, chciałbym już powoli edytować ten drop, pisać misje, chciałem zrobić każdą rzecz na +10 a przy nich dodać efekt piorunu, mam tyle pomysłów, ale co z tego jak nie mogę się połączyć z serwerem przy użyciu chińskiego clienta ! Błagam, pomocy !

EDIT:

Zrobiłem coś z tą surą, ogólnie to cholernie nie podoba mi się ten sposób wchodzenia na serwer ale będzie musiał na jakiś czas wystarczyć, jest tylko 1 problem, Norton wykrywa mi wirusa w tych plikach :/, mógłby mi ktoś upnąć ten program z surą, dam plusika i jeszcze raz proszę o pomoc z ustawieniem tego serverinfo, błagam pomocy !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...