Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykerowanie gry

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jak "wykerować grę", żeby wygrywać nawet z durnym teamem, bo słyszałem, że w brązie się da. ;d

Opublikowano

Grać swoim mainem, duo z kolegą, grać jak najlepiej potrafisz. Innego sposobu nie ma.

Opublikowano

Ja obrałem sobie za cel wejście w te wakacje do golda, no ale cóż... Ciężko jest, bo wakacje. Jeśli chcesz kerować gry, to po pierwsze musisz zaorać linie na jakiej grasz, przeciwnego mida, przeciwnego topa, przeciwnego bota, pomagać teamowi, roamować, przykładowo schodzisz na bota oddajesz dwa kille swojemu adc w ten sposób go zesnowballujesz. Nie wiem, oglądaj streamy prosów z nich można się dużo nauczyć.

Opublikowano

Sprawdzony sposób to AoE, grasz np Ziggsem i pakujesz cały damage sam. 

Nie bierz np. Tristany AP bo to śmieć który do mid game burstuje jednego a potem pada bo sie wbił w środek + basnhe mają wszyscy 

Dużo AoE i przynajmniej jedno cc, przyda się też mobilność :) 

Opublikowano

Graj najlepiej Junglę w brązie, bo to łatwy carry poziom albo supportem, najlepiej jest napakować swojego ADC i easy win w brązie. Polecam Fiddlesticka, Eve i Xina na junglę w Brązie, a na supporta Morgana, Lux, Leona. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jezeli ogarniasz to prosisz team o mid'a pickujesz syndre i jezeli jestes w brazie,a ogarniasz farme i ta postać to linie na 99% masz wygraną . Harasujesz przeciwnika z Q+E tak by Q trafilo przeciwnika i stun wszedl dodatkowo . Na 6 poziomiie dobijasz go z ulta lub jezeli uda ci sie szybciej sproboj go zabic przed 6 lvl'em . Gdy zbierzesz 2-3 kile przeciwnik pewnie bedzie defował i czekał na ganka. w tym czasie pushujesz pod tower i lecisz pomoc lini ktora sobie nie radzi . Combo zaczynasz zawsze od Q + E . TF/y zaczynaj zawsze od zestunowania wrogiego apc lub ADC ( na tym poziomie pozycjonowanie jjest slabe ) A Potem to juz TF 4 vs 5 ADC skladasz na DFG + ULT jak dobrze sie najesz to moze DFG Q + E + W. Syndra Mam 78% wygranych meczy z 30 gier linie przegralem moze z 3 razy . Średnio na mecz 30 -40 min mam zadane 60k DMG , gdzie moi team mate kolo 20-30k .

Lub bierzesz Eve do jungli i babysitujesz mid + bot ;)

Opublikowano

Graj najlepiej Junglę w brązie, bo to łatwy carry poziom albo supportem, najlepiej jest napakować swojego ADC i easy win w brązie. Polecam Fiddlesticka, Eve i Xina na junglę w Brązie, a na supporta Morgana, Lux, Leona. 

pakowanie w adc w brązie to jak gra w rosyjską ruletkę, bez sensu, za duze ryzyko ze ktos UMI tam grac adc

imo mid cos z burstem i mobilnego (kata/lb) lub spory aoe dmg (ziggs lub jesli ogarniasz anivia)

z jungli tez mozna kernac jesli potrafisz wylaczyc wrogiego junglera i zrobic od niego wiecej

­

Opublikowano

katarina na bolu :D ale jeśli nadal jesteś w brązie to czy rady takie jak np. idź na jungle, wykreuj mecz, nie wiem czy na wiele się zdadzą :D bierz kogoś do duo czy coś,a le jesli w tym brązie nie potrafisz wykreować gry, to czy w wyższych dywizjach dasz rade  :rolleyes:

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Pickujesz rengara na topa , farmisz do 6, nabijasz 5 stacków, włączasz ulti I zaraz znowu masz następne 5 stacków. Assasynujesz ludzi całą grę i tyle, ez win ez life

Specjalista
Opublikowano

jeśli jesteś w brązie czyli to twoja liga ja sam kisze w złocie i nie mogę po za tym są wakacje więcej dzieci więcej trolli więcej afków :) próbuj grać w nocy może to coś pomoże

Tak w nocy miałem taka sytuację że ww poszedł w afka bo musiał iść spać y

@top

Graj i tyle zdobadz kille, jak bedziesz mial feeda to oddawaj kille innym, fajnie sie carruje Suppem alist janna ;) Ją jestem w silver II więc wiem co to troll itp

Opublikowano

Solo w 5 niczym nie ugrasz bo rzuca ci jakies cc lub po prsotu nie sa gownem , najlepsze postacie to taki snowball np jak riven lub jax nałapiesz killi na lini to wykonczysz ich carry i moze pujdzie gładka lub gdy cebulaczki zobacza ze masz feeda w c**j to poleci surr xD

Opublikowano

katarina na bolu :D ale jeśli nadal jesteś w brązie to czy rady takie jak np. idź na jungle, wykreuj mecz, nie wiem czy na wiele się zdadzą :D bierz kogoś do duo czy coś,a le jesli w tym brązie nie potrafisz wykreować gry, to czy w wyższych dywizjach dasz rade  :rolleyes:

wykreować to może creaton, a tu chodzi kerowanie.

@AntyWarn niezależnie jakim czempionem albio sie umi albo sie nie umi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...