Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Etui na telefon

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Dzisiaj coś nietypowego, bo raczej większośc osób piszących w tym dziale myśli o sprawach czysto wirtualnych.

Mam zamiar zrobić etui na swój telefon - konkretnie Nokia Lumia 520. Telefon bardzo mi się podoba, jest spoko - mimo, że wczesniej na samą myśl o WP dostawałem nerwicy. Niestety - z biegiem czasu i użytkowania, a także z powodu złego dobrania etui wytarty (a nawet zrobiły się niewielkie zgłębienia) został panel tylni (ta klapka na baterie). Miałem ja w kolorze białym przez co widać bardzo czarne plamki ;p

Chciałbym zrobić teraz swoje etui, koniecznie z herbem mojego ukochanego klubu - Korony Kielce. Jednak zastanawiam się nad techniką, ponieważ nie mam za bardzo możliwości wykorzystywania specjalnych narzędzi czy chociażby drukarki 3d :P 

Dlatego pytanie do Was - z czego zrobilibyście ów etui, gdzie umiejscowilibyście herb (odpada pomysł aby etui było stylizowane na herb - musiałoby być dużo większe niż telefon) oraz jaką techniką byście ów etui wykonali. 

Wszystkie propozycje rozważę. Myślałem nad zakupieniem tak zwanego "personalized case" ale jednak 20 dolarów to za dużo jak na samą klapkę baterii ;p 

Pozdrówki :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...