Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikneła mi snajperka

pawlos2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Skillu znikneła mi moja najlepsza snajperka! Ja go nie szprzedawałem, tylko kupiłem nową broń, Scar-H, ja bym w życiu snajperki nie szprzedał  :( . I nie skończyła się jego trwałość, nie wiem czemu znikneła.

Opublikowano

Jaki czas?? Kupiłem ją, na zawsze. Dostałem tylko jeszcze jedną broń która była na czas i się skończyła. Ale ja snajperkę kupiłem na zawsze.

Tak tylko że taką broń trzeba naprawiać chyba wiesz o tym? nawet te na zawsze...

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Nie rozumiesz, że bronie nie znikają od tak ? Jaka to była snajpa ?

Pewnie skończył Ci się czas lub kolega wbił na konto i zrobił psikusa...

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Najlepsza, już to mówiłem. A co do kolegi to nikt nie włamał się na konto.

Weź mnie nie rozśmieszaj ''najlepsza'' może byś to sprecyzował, bo najlepszej snajpy nie ma

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Pod żadnym pozorem nie mogła zniknąć. Musiałeś mieć czasówkę

Ps. Broń możesz mieć rozwalona calkowicie i ona nie zniknie. Będziesz wtedy trafial wszędzie tylko nie tam gdzie celujesz

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Pod żadnym pozorem nie mogła zniknąć. Musiałeś mieć czasówkę

Ps. Broń możesz mieć rozwalona calkowicie i ona nie zniknie. Będziesz wtedy trafial wszędzie tylko nie tam gdzie celujesz

To znaczy że może rzeczywiście miałem czasówkę, albo ją szprzedałem tylko że nie pamiętam. Dziękuje za odpowiedź. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...