Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze opłaca się teraz grać w Margonem?

d0bek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy, Majuna to serwer NonPvp także expisz swobodnie, ale licz się z tym że nie sam, cała reszta to pvp, czyli mogą Cię dedać w nieskończoność.. Ja gram na Majunie i nie narzekam :)

@Bunik1 Nie ładnie kraść sygnaturkę :(

DARMOWE DODATKI DO GIER !

Zarejestruj się, zdobywaj punkty i wymieniaj na płatne waluty.. :)

http://dogry.pl/r/301024

Opublikowano

Katahha ale problem w tym, że aktualnie mogą mięc tam postacie osoby aktualnie tam zarejestrowane :(

wLvS201.png
Arcymistrz
Opublikowano

Tarhuna. Osobiście nie grałem, ale słyszałem sporo dobrych opinii na temat tego serwera. Ewentualnie Jaruna, na której grywam. 

Opublikowano

Ja polecam Kataha, nie za dużo dzieci,złodziei oraz typów którzy nie dadzą poexpić / wybrać się na elity na terenach bitwy.

xxx

Opublikowano

Zapraszam cię na Husarie - Margonem.com w poście ""dojdę do klanu/rekrutuje"' masz moją reklamę jeżeli myślisz że się nadajesz odezwij się : )

banner5.gif

Opublikowano

Ja polecam Kataha, nie za dużo dzieci,złodziei oraz typów którzy nie dadzą poexpić / wybrać się na elity na terenach bitwy.

Nie ma dużo dzieci ?? Na każdym serverze jest masa dzieciaków które tylko pytają czy pvp jak powiesz nie to odrazu wyzywają od nobów/cieniasów itp. Osobiścię sam grałem w ta gre dobre 4 lata  więc znam ją idealnie. Jeżeli już wgl masz grać w margonem to tylko na angielskim ew. majuna na polskim. Nie ma pvp jak tu koledzy wyżej zauważyli, exp swobodny i szybko możesz nabić duży lvl. Szybko znajdziesz w miarę ogarnięty klan. I zgodzę się z tym postem

Szczerze, na żadnym. Ta gra już dawno zeszła na psy.

Gra już dawno przestała zaskakiwać i interesować. Wszystko kręci się w około smoczych łez.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Racja, ja gram na majunie bo prawie cała była szkoła grała, nie wiem jak jest teraz z kolegami z byłej szkoły , ale polecam także angielską wersje . Dlaczego? a no dlatego, że nie ma dzieci bo nie znają angielskiego :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Gefion,Katahha jeśli ktoś lubi serwery gdzie mało ludzi jest przykład Majuna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...