Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer?

Wybór serwera  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jaki serwer?

• Minigames
      0
    • HardCore
      1
    • PvP
      0
    • SkyBlock
      0
    • Jail
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim serwerze byście chcieli zagrać ?

Piszcie w odpowiedziach jaki jeśli go nie ma na liście :)

#teamBolek

Opublikowano

Ale chyba nie zrozumiałeś tego co chciałem ci powiedzieć. KAŻDY gracz, nie ważne jak zagłosuje w ankiecie może wejść na twój serwer jeżeli to TY mu powiesz że twój serwer jest najlepszy. To nie od gracza zalezy jaki serwer zrobisz, tylko od Ciebie, więc zrób jak najlepiej serwer o takim gamemodzie który TOBIE odpowiada. 

b_560_95_2.png

Opublikowano

@Polowicer ale ty mnie też nie rozumiesz xD bo ja nie mam pomysłu jaki chcę serwer zrobić! jak ktoś powie np. zrób serwer minigames to jak zrobię np. bo będę chciał to będę mógł powiedzieć że mój serwer jest najlepszy

#teamBolek

Opublikowano

@boleknowak

Jeżeli TY nie masz pomysłu na serwer to go w ogóle nie rób. Zawsze tak się zaczyna: dajcie pomysł na serwer -> dajcie pomysł na pluginy -> dajcie pomysł na mapy -> dajcie pomysł na nazwe. A wychodzi zawsze to samo : serwer na 30 dni bo właściciel nie ma pieniędzy na jego utrzymanie.

b_560_95_2.png

Opublikowano

Moim  zdaniem bez jakiegoś specjalnego pomysłu, czegoś naprawdę orginalnego nie masz szans na jakiś popularny serwer, z własnego doświadczenia wiem.

Jak zrobisz serwer (nawet bardzo dobry) survival, hardcor itd., to raczej nie osiągniesz dużego sukcesu.

Służę pomocą w sprawach związanych z grą FIFA WORLD-

Masz problem? Pisz na PW! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...