Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który VPS Na OVH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba zależy co ty chcesz? Prawda? Ile masz kasy? Ile chcesz slotów? Nikt tu nie czyta w twojej głowie :P

Opublikowano

Dokładnie jak powiedział kolega powyżej ^^ nie napisałeś do czego . Ale jeżeli potrzebujesz pograć sobie z kolegami to VPS Classic 1 wystarczy , Jeżeli potrzebujesz coś dobrego na 100-200 (Oczywiście przy odpowiedniej konfiguracji zarówno vps-a i servera mc) slotów to VPS Classic 3 .

Opublikowano

Możesz spróbować z VPS Classic 3 ale radziłbym wziaść VPS Classic 4 Jeżeli potrzebujesz pomocy z konfiguracji z vps to napisz do mnie chętnie pomogę.

Opublikowano

Mimo wszystko jeżeli chcesz na 50 slotów, to takie serwery powinno się stawiać jeszcze na normalnych hostingach :P, większe oferty powinno się przeznaczać na vps, ale tak to vps classic 3 4GB ram wystarczy :P, chyba że chcesz stawiać jeszcze strone i ts3, to classic 4

Opublikowano

@Deversss

Kilka wtop? Może "znajomy z potężną maszyną" nie potrafi jej skonfigurować i utrzymać?

Poza tym, ja za przeproszeniem chrzanię odpowiedzi typu "nie polecam bo wujek taty ze strony mamy od dziadka siostry kuzyki mojej babci po stronie kuzyna od strony mamy miał wtopę z czymś." Ty nie miałeś, to nie oceniaj.

Zapraszam na stronę minta na FB z opiniami (nie wiem czy zadziała, powinno): https://www.facebook.com/mintshost?sk=reviews

A także zapraszam na WebhostingTalk gdzie też są opinie o Mintsie: http://www.webhostingtalk.pl/opinie/firma/288-mintshost-pl/

(102 osób poleca

• 9 nie poleca
  • Ilość opinii: 111)

Więc gorąco dalej zapraszam na Mintshosta. Mam tam VPS od roku (upgradowana wersja Starter) i trzyma się b. dobrze. Przedłużam na kolejny rok!

b_560_95_2.png

Opublikowano

Polowicer tu nie chodzi o konfigurację Oni konfigurują maszynę instalują łatki itp.. Mają za to płacone Nie mowie odrazu że mintshost jest najgorszy ależ skąd obsługa świetna tylko nie chodzi o np. padnięty dysk z backupami o zapewnieniu iż dedyk jest bardzo dobrze zabezpieczony a okazało się następnego dnia był padnięty i 500 zł na ponowną konfigurację poszło . 

Opublikowano

Woooooooooooooooo! Uwaga, numb alert. 

Backupów nigdy nie robi się na tym samym hostingu xD

Poza tym, Twoje 15 postów (stan na dzień 26-07-14, 20:22) jest bardzo przekonywujące aby nie kupować czegoś wychwalanego przez SZEROKIE grono ludzi.

b_560_95_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...