Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RainbowGames

BezimiennyGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skrypt_1.png?nazwa=rainbowgames&wersja=1

Witaj!

Skoro wszedłeś w tą prezentacje (czyt. zapowiedź) serwera, to znak, że jesteś nim zainteresowany. Ja postaram się Ciebie skłonić, abyś 1.08.2014r. o godzinie 12:00 przybył na otwarcie serwera. 

Teraz przejdźmy do prezentacji właściwej. Tak, to jest ten moment, w którym opowiem Ci co zobaczysz na serwerze, w co będziesz mógł zagrać, poznasz administracje oraz dowiesz się gdzie można śledzić pracę administracji.

Prezentacja będzie podzielona na trzy części:

1. Co u nas znajdziesz

2. Administracja

3. Na koniec

Co u nas znajdziesz

Jak wiesz, zrobić serwer minigames, to wyzwanie. Musi on zawierać kilka ważnych cech, oraz musi spełniać odpowiednie kryteria, takie jak ilość slotów, odpowiednia maszyna czy piękne areny.

Chcemy Ci to dać! 5 ładnych aren Hide 'n' Seek da tobie przyjemność z rozgrywki, a jednocześnie umili oko. Ale zaraz, zaraz, ja tu opowiadam o arenach, jak jeszcze nawet nie wiesz w jakie gry zagrasz. Otóż już Ci mówię:

Hide 'n' Seek

MinigamesParty (Ze względu iż plugin jest jeszcze testowany, posiadamy tylko jedną arenę)

Więcej minigier dodamy jak serwer się przyjmie i będziecie chcieli na nim grać.

Administracja

Obecnie w administracji znajduje się:

MrVogo (urlop)

BezimiennyGamer (Root)

Jeśli masz do nich pytanie pisz je śmiało, zawsze na nie odpowiedzą.

Na koniec

I na zakończenie tej zapowiedzi, chcę Ciebie poprosić, abyś w komentarzach wyrażał się zwięźle i na temat. Zachęcam również do zgłaszania własnych propozycji co dodać/zmienić.

IP: s3.pixelteam.net:25565 

Jeśli chcecie śledzić postępy prac nad serwerem śledź mojego twittera https://twitter.com/BezimiennyGamer

30737.jpg
(Baner nie pochodzi ze strony craftbanner.com, ponieważ banery z tej strony są zbugowane. Użyłem więc baneru z innej, który aktualizuje się co 10 minut. Jeśli akceptujecie tylko banery ze strony craftbanner.com to oczywiście baner z tej strony zamieszczę.) 

Opublikowano

Prezentacja bardzo schludna i przejrzysta dlatego poczekam na start ;). A i mógłbyś podać ile slotów będzie posiadał serwer .

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

@GosteczekV jak możesz oceniać serwer który jeszcze jest Offline ?

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

@GosteczekV jak możesz oceniać serwer który jeszcze jest Offline ?

Uwierz może oceniać ;d Jest to bez sensu robić taki serwer, ponieważ żeby się wybić trzeba mieć pa re autorskich trybów minigames. A tu 2 i to z neta :)

Ale wejdę na serwer :) Prezentacja bardzo ładna i estetyczna :)

Opublikowano

Uwierz może oceniać ;d Jest to bez sensu robić taki serwer, ponieważ żeby się wybić trzeba mieć pa re autorskich trybów minigames. A tu 2 i to z neta :)

Ale wejdę na serwer :) Prezentacja bardzo ładna i estetyczna :)

Według mnie nie można oceniać serwera na którym się nie grało a w tym wypadku możemy napisać co sądzimy o prezentacji i czy wejdziemy na serwer ale to tylko moie zdanie i nikt nie musi się z niem zgadzać  :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...