Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anivia

fristalio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Support się z reguły opierdala. Ty zapytaj Kenwaya lepiej co mu zrobili z banem na czat xD

"No co zrobisz ? Nic nie zrobisz". Dadzą to masz, nie dadzą to znaczy że masz spierdalać. Witamy w Rito Burrito.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Actizz nie dziwie się, że go zignorowali, ponieważ do 27 lipca mają je rozdawać. Jutro jak jej nie dostanę to pisze. Ciekawe co mi odpiszą ..

3ed5a93fae446593e8619cd454d0338a.jpg

Opublikowano

Jak nie dostaniecie to znaczy że nie spełniliście warunków. To była maszyna 1% mniej i nic nie macie ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

napisałem do supportu, dostałem głupią regułkę, że wszyscy już dostali. napisałem ponownie w tej samej sprawie i dostałem dokładnie tę samą informację od innego frajera. dodam, że napisałem po 27 lipca, więc nie powinni wysyłać mi tego badziewia drugi raz. na oficjalnym lolu węgierskim było napisane, że przed 27 lipca jak ktoś napiszę do supportu to taką właśnie odpowiedź otrzyma. będę się kłócił z tymi baranami dopóty, dopóki nie otrzymam zasłużonego skina. ahh, i 75% gier to bullshit, na oficjalnym lolu węgierskim nic o tym nie było napisane, a ludzie otrzymali skórkę nawet jak rozegrali parę gier po węgiersku. przykładem jest mój znajomy, który rozegrał ze 3 dni i dostał skina, a ja ponad tydzień i nic. polski support jak zwykle jest niedoinformowany, nie wiem kto tam pracuje, chyba jacyś 20 paro latkowie którzy skończyli technikum mechaniczne

Opublikowano

Napisz to tak, żeby się dało przeczytać.

Support Rito jest jaki jest. Chcesz to pisz dopóki nie dostaniesz normalniej wiadomości ale nie wiem czy jest sens się męczyć dla jakiegoś skina za 520RP  -.-

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Tak to z reguły bywa.

Jeśli im coś jest pilne wyegzekwują to szybko, jeżeli Ty coś chcesz maja to w dupie.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

W ogóle to gdzieś było napisane, że trzeba mieć węgierskie ip, co okazało się kłamstwem. Pisz do nich. Mogłeś jeszcze ssy zrobić z węgierskiego klienta.

Opublikowano

Niech mi ktoś wytłumaczy, na jakiej zasadzie była rozdawana ta Anivia. Od supportu żadnych informacji konkretnych nie dostaje, prowadzę dyskusje z niejakim "DirtyNobody1" (najgorszy z supportów według mnie) który nie udziela mi żadnych informacji na zadane przeze mnie pytania. Sprawdził moje konto i mówi, że się nie zakwalifikowałem, następnie sprawdził konto mojego znajomego i powiedział, że on się zakwalifikował O_O grałem od niego zdecydowanie dłużej na węgierskiej wersji, więc nie wiem jak to jest możliwe. Wyjaśnijcie mi proszę.

Opublikowano

Niech mi ktoś wytłumaczy, na jakiej zasadzie była rozdawana ta Anivia. Od supportu żadnych informacji konkretnych nie dostaje, prowadzę dyskusje z niejakim "DirtyNobody1" (najgorszy z supportów według mnie) który nie udziela mi żadnych informacji na zadane przeze mnie pytania. Sprawdził moje konto i mówi, że się nie zakwalifikowałem, następnie sprawdził konto mojego znajomego i powiedział, że on się zakwalifikował O_O grałem od niego zdecydowanie dłużej na węgierskiej wersji, więc nie wiem jak to jest możliwe. Wyjaśnijcie mi proszę.

ponoc 2/3  gier na wegierskim jezyku, potem mozna bylo zmienic

­

Opublikowano

@randomnoob1337
wątpię, na oficjalnym lolu węgierskim nie było napisane ile dokładnie trzeba zagrać gier. a jak wyjaśnilibyście to, że znajomy, z którym grałem praktycznie ciągle duo, dostał tego skina, a na węgierskiej wersji grał zdecydowanie krócej ode mnie? po prostu mózg rozjebany. support napisał mi, że trzeba było zagrać 75% gier, w takim razie ani ja ani on nie zasłużyliśmy na tego skina O_O w dodatku skina dostali też ludzie, którzy zagrali tylko kilka gier po węgiersku.

Opublikowano

To w Polsce jest aż tak źle, że ludzie płaczą o skina o wartości chyba 520RP? xD

Polska luj, biedna w c**j XDDDDD.

Jak dla mnie nikt z Polski nie powinien dostać tego skina i za oszustwa powinni dostać bana pozdro.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...