Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja skinów

tapczer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym się dowiedzieć , czy skórka za kwotę 1820Rp może być na promocji np: Tryndamere z Demonicznym Mieczem , oraz czy skorki które nie są na zawsze do kupienia , czyli skórki które się pojawiają na różnych eventach takich jak np: hallowen , mogą pojawić się na promocji w dniach w których można je kupić , te skórki to np : Śnieżny Ziggs , SKT1 T1 Lee Sin , Czarująca Nidalee ,albo też Śnieżna Nidalee .Proszę o szybką odpowiedź :)

Opublikowano

Za 1820 nie może być, maksymalnie za 1350.

Skiny legacy mogą być do kupienia, ale nie wiadomo kiedy, i czy w ogóle będą. Jak będą, to na pewno na jakąś okazje.

279981407253602336505.png
Opublikowano

@morness

szybszy  :mellow:

1. Skórki legendarne nigdy nie będą w promocji.

2. Skórki z hallowen czy innych eventów mogą być w sprzedaży jednak nie jest znana ich konkretna cena oraz data wystawienia do sklepu.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

1. To co pisali koledzy wyżej.

2. Skiny z Harrowing (czyt. Headless Hecarim) mogą być na wyprzedaży na Harrowing 2014, ale nie muszą. Rok temu było info, że Zombie Branda ma już nie być, ale kto wie. W końcu to Riot. c;

Opublikowano

Ja chciałbym dodać że Legendarne skórki i droższe można wylosować w Mistery Gift'ach które są aktualnie dostępne w cenie 490RP! :) Ja np. wylosowałem wczoraj (a raczej moja mama xD) Arcade Hecarim (1350 RP) oraz Bot Nunu (Legendarną skórkę za 1820 RP)! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

W Giftach moszna wylosować każdego skina. Nawet legendarne i superskiny ;) Jednak za 1820 nie będą w promocji nigdy.

Tańsze mogą być losowo w promocji, a eventowe unikalne okazyjne trafisz na eventy. Czyli nie wiadomo kiedy, będzie od chuja czekania, dowiemy się w ostatniej chwili i jeszcze zabraknie każdemu na świecie 1 rp do zakupienia ich. Typowy Rito.

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...