Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wodny Koń Mount

DevBolt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukując inne forum w celu znalezienia czegoś ciekawego znalałem to:

IUWvNHD.jpg

DL

http://speedy.sh/EUFS4/necro-transport-horse-sea.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/ea05b7082b065354db1f077afbd3b3e2dcfcff52dc11e9b877856954f65fda77/analysis/1406388954/

Zostaw Lik'a ===========================================>

Opublikowano

dość fajny:D Sprawdzał ktoś animację jazdy na tym wierzchowcu?

Zawiera animacje wait i run :)

Opublikowano

Koń ściagniety z wowa , to jest już żałosne -.- ludzie by zaczeli robić własne pomysły a nie wyciągać z innych gier i wsadzać do metina .. -.-

OPmMzQy.png

Opublikowano

Co to za problem granny inne wgrać x\d

Ale to prawda ;p

Co za problem? Policzę na palcach jednej dłoni ludzi którzy potrafią pofixować bugi przez update granny w cliencie, to jest właśnie problem dla innych.

Koń ściagniety z wowa , to jest już żałosne -.- ludzie by zaczeli robić własne pomysły a nie wyciągać z innych gier i wsadzać do metina .. -.-

Koń ściągnięty z wowa? Bęgggg źle, żałośni są ludzie którzy się wypowiadają na tematy o których nie mają pojęcia.

Jeżeli masz zamiar stworzyć model, tekstury oraz animację od zera do metina to daj znać, chętnie zobaczę efekty.

Sam model mi się nie podoba, może dlatego, że świat Metina nie stoi na równi w technologi co Star Trek.

0LsM05U.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mnie ciekawi dlaczego ten koń jest wodny. Bo co, bo jest niebieski? W takim razie wreszcie się doczekałem wodnego łóżka (dla niekumatych - ma niebieski materac). :D

Model trochę zbyt odbiega od Metina.

Opublikowano

A mnie ciekawi dlaczego ten koń jest wodny. Bo co, bo jest niebieski? W takim razie wreszcie się doczekałem wodnego łóżka (dla niekumatych - ma niebieski materac). :D

Model trochę zbyt odbiega od Metina.

Tak jakoś, jakoś nazw nie mogę wymyślać :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Widać, że osoba która to robiła oglądała film avatar, wzorowala sie na koniach z tego filmu ^^

Opublikowano

To przypomina jakiegoś roboto - konia xD. W ogóle to nie pasuję to metina, śmiesznie by to wyglądało xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...