-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Czereś
Czereś
Witam problem dotyczy laptopa Fujitsu Simens Amilo Pa3553. Mam go już ponad 4 lata i nie było z nim żadnych problemów aż do wczoraj. Laptop zacinał sie a jego jedynym "odcieciem" było wyłączenie i włączenie. Okazało się że padł procesor. Laptop jak laptop 2.5 użytkowanego ramu, procesor AMD Athlon X2 Dual-Core i karta graficzna ATI Mobility Radeon HD3450 do grania się nie nadaje ale i tak próbowałem go przyśpieszać itp. ale to nie ważne. Przejdzmy do problemu gdyż muszę wymienić procesor to pomyślałem czy by nie dało rady przerobić juz całego kompa, całej płyty głównej na kompa do grania. Wiec moje pytania zaczynają się tutaj :
Ale to nie koniec problemów. Znalazłem rownież takie żółte/złote kabelki które strasznie się grzeją i chodzi mi o to czy to tak ma być czy trzeba to również wymienić. Chodzi mi o te długie złote kable widoczne na SS. Możecie podać mi ich dokładną nazwę ?
SS:
~Zdjęcie znalezione na google~
Jestem całkowicie zielony w tych sprawach. Licze na waszą pomoc.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.