Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promo code generator

kakan87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem dziś stronkę z generatorem promo codów. Nietestowany i niestety nie wiem jak go używać, ale dużo ludzi chwali. Nie ma wirów bo dużo ludzi już go ma i działa. A oto strona: http://www.k2hacks.com/ ze strony tej ściągniecie.

Scana nie mam, lecz gwarantuje że nie ma wira bo dużo ludzi go ma.

Pozdro.

PO CO DZIELIĆ TE 98% I 2%. NIECH KAŻDY SŁUCHA TEGO CO LUBI!!. JEŚLI MYŚLISZ TAK JAK JA WSTAW TO DO SWOJEJ SYGNATURY. HIP HOP TO NIE WSZYSTKO!!!
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

jak tego używać bo jak biore generate to nic sie niepokazuje ;/

Opublikowano
Cienżko go rozpracować. Musi byc jakaś metoda na tego głoda. !!

Może i tak ale postaram sie poszukać rozwiązania.

PO CO DZIELIĆ TE 98% I 2%. NIECH KAŻDY SŁUCHA TEGO CO LUBI!!. JEŚLI MYŚLISZ TAK JAK JA WSTAW TO DO SWOJEJ SYGNATURY. HIP HOP TO NIE WSZYSTKO!!!
Opublikowano

NIE DOTYKAĆ TEGO!!!W TYM JEST W CIUL VIRUSÓW!!!Avast cały czas mi wyskakiwał!!! BAN DLA NIEGO!!!!

H00xer0.png
Opublikowano

Dajcie rehost'a tego generatora. Bo tam coś pobierać trzeba, instalować, a NOD32 wiruska wykrywa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja pierdziele, bo to jest wirus... Nawet tego nie mam zamiaru pobierać, a wy lepiej uważajcie co piszecie bo pewnie keylogger jakiś był...

Opublikowano

To wirus...nawet podczas instalacji nie da sie tego zamknać.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

Boshe wy wierzycie w takie coś??

Jak by ktos rzeczywiście miał taki generator to zarobiłby na tym tysiące i napewno niepuściłby tego do internetu.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

NIE ŚCIĄGAJCIE TEGO WŁAŚNIE ŚCIĄGAŁEM I TYLE ROBACTWA ŻE NIE WIEM CO!!!!!!!!!!!!BAN DLA TEGO GOŚCIA!!!!!!!!!!!TYLKO TU WIRUSY DAJE!!!!!!OSTATNIO COŚ ŚCIĄGAŁEM I BYŁA TAKA SAMA INSTALACJA Z OBRAZKIEM I KOMPA MIAŁEM W NAPRAWIE 2 TYGODNIE!!!!

Opublikowano

jest to offset keylogger...szczeze gorsze od trojana w polaczeniu z wormem.. ;/ to jest sam łysy virus z nakładką wizualna...to nawet nie jest program z virusem tylko sam virus..żenada ;/ gościu pierdol sie wiesz ile ludzi to pobralo i jakie są tego konsekwencje???

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

ale wy chyba pobieracie nie ten plik co trzeba. Wy pobieracie jakieś zango a potem bedzie ten plik niemusicie pobierać chyba tego pliku ja doszedłem to tego pliku na obrazku ale i tak niedziała biore generate i nic niema a pozatym niema czegoś takiego jak generator promo lub retaili bo kod musi myć u nich w bazie ;/ więc prosze o zamkniecie temtu. a jeszcze co do generatora np retaili to musieli byście ukraść te retaile najpierw potem złożyć w plik i macie .

• Dodaj nową pozycję...