Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW Sunwell.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem pograć w WoW na serwerze Sunwell i dwa dni temu działało wszystko ok.

Zmieniłem realmlist, odpalałem grę i działało, od wczoraj po próbie zalogowania się od razu wgrywa mi aktualizację do najnowszej wersji a do Sunwell wymagana jest tylko ta WOTLK... 

Pomocy, odpalam przez WoW.exe oraz mam dobrze ustawiony realmlist. 

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Mam rozumieć, że włącza Ci się downloader Blizzardu, który chce Ci zaktualizować grę do najnowszej wersji? Jeżeli tak to spróbuj poszukać innego Wow.exe, albo podmień z folderu pobranej gry Wow.exe jeżeli przez dwa dni Ci działało, możliwe, że samemu jakimś cudem wgrał Ci się oryginalny launcher Blizzardu :)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Witam, podepnę się do tematu bo widzę że również sunwell...

Mianowicie ściągnąłem sobie ten klient co mają podlinkowany na stronie, rozpakowałem, lecz jak kliknę WoW.exe to przechodzi mi w czarny ekran, pojawia się duże niebieskie windowsowe kółko ładowania (rozdizelczość jakaś jakby niska)

następnie minimalizuje się do ikonki w trayu i nic się nie da zrobić. Jak kliknę z powrotem to na ułamek sekundy jest czarny ekran i słychać jakby leciał jakiś prolog czy coś i wraca do traya. Tak w kółko. O co chodzi?