Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co kupić fife 15?

Patrykoshakuhak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na co najbardziej opłaca się kupić fife 15? A na PC trzeba płacić też jakiś abonament tak jak na ps4?

I jeszcze mam pytanie, czy na tym kompie pójdzie mi fifa 15?

Windows 8.1

Procesor: Intel® Core™  i5-3340 CPU @ 3.10GHz 3.10 GHz

Zainstalowana pamięć(RAM): 8,00GB

Typ systemu: 64-bitowy system

Karta graficzna: AMD Radeon HD 7700 Series

Opublikowano

Fifa Ci pójdzie, na PC nie musisz nic płacić - jeżeli chodzi o wybór, PS4 i PC - to ja bym wybrał PS4, z powodu bardziej stabilnego rynku i braku trainerowców - bo na PC raczej, jak w każdej fifie, będą.

OIE6isU.png

Opublikowano

Tak na lajcie.Chodzi o to ze ceny nie będą ''szaleć'' tak jak teraz na pc dajmy na to w lutym Neymar kosztował 250k a teraz 1kk+ i wszyscy zawodnicy tak poszli w górę.

Opublikowano

Fifa Ci pójdzie, na PC nie musisz nic płacić - jeżeli chodzi o wybór, PS4 i PC - to ja bym wybrał PS4, z powodu bardziej stabilnego rynku i braku trainerowców - bo na PC raczej, jak w każdej fifie, będą.

Nie wiadomo czy będzie się dało zrobić trainer na PC w 15.

Może jakieś zabezpieczenia dorobią :P

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Nie wiadomo czy będzie się dało zrobić trainer na PC w 15.

Może jakieś zabezpieczenia dorobią :P

Wątpie w te zabezpieczenia :D

Opublikowano

Ja bym kupił na PS4, ponieważ jest więcej graczy i na rynku jest dużo więcej kart.

A jak już chcesz kupić FIFE na PC to polecam wybrać się w dniu premiery do lokalnego sklepu Mediaexpert.

Kupiłem tam FIFE 14 w dniu premiery za 99 zł.

Opublikowano

A na jakich detalach będę mógł grac na pc?

//EDIT: I da mi ktoś link na allegro do zakupu fifa 15? Bo ja się nie znam i nie chcę być oszukany :D

https://www.g2a.com/r/promocja-na-preorder-fify-15-origin      Proszę :D może to nie allegro ale z tego co się oriętuje to dostaniesz jeszcze 40 darmowych paczek :D i

A na jakich detalach będę mógł grac na pc?

//EDIT: I da mi ktoś link na allegro do zakupu fifa 15? Bo ja się nie znam i nie chcę być oszukany :D

https://www.g2a.com/r/promocja-na-preorder-fify-15-origin      Proszę :D może to nie allegro ale z tego co się oriętuje to dostaniesz jeszcze 40 darmowych paczek :D i

Opublikowano

40 darmowych, ale będziesz je dostawał po jednej co tydzień.

Czyli ostatnia paczkę dostaniesz ok 9 miesięcy po zakupię FiFy xD

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Czyli ostatnia paczkę dostaniesz ok 9 miesięcy po zakupię FiFy xD

A z tych paczek mało co wypada, bo to chbya będą te za 5k, czyli 1 świecąca karta. :D

OIE6isU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...