Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forgotten SRO | Polski GM | cap 100 | EU & CH | otwarcie 07.26 - DZISIAJ 18.00

4getme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obszerniejszy temat powstanie dzisiaj pod wieczór, ponieważ na chwile obecną potrzebna jest jakakolwiek reklama robiona na szybko ponieważ start servera za 4 godziny. Temat na epvp pojawi sie dzisiaj wieczorem. Zapraszam wszystkich chetnych do grania na tym servie naprawde warto sprobowac. http://forgottensro.eu adres strony zapraszamy do pobierania i grania, wiecej dowiecie sie na temat servera juz nie dlugo START ZA 4 GODZINY !!!

Opublikowano

nie mogę ściągnąć media ani clienta ? tylko ja ?

"Gdy boję się stawiać czoła przeszkodom, które są na mojej drodze, zamykam oczy i wyobrażam sobie siebie w wieku 80lat. Czuje się jak starzec, który żałuje wszystkiego czego bał się dokonać w przeszłości, wszystkich niewykorzystanych szans i możliwości jakie miałem. Mowie wtedy do siebie z żalem : "Tak bardzo chciałbym być znowu młody...", wtedy otwieram oczy i magicznie znów jestem młody! "

Opublikowano

Serwer zrobiony przez Polaków, ale International, powodzenia! 

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

czy tylko ja nie moge rozpakowac plikow z download?

Client byl zle spakowany.Nie tylko ty nie mogles rozpakowac.Wszystko juz dziala poprawnie dodalem dzisiaj o 18:00. 

Przyblize wam mniej wiecej co jest na Serverze:

- Vote For Silks (narazie dodalem 2x linki po 3 silki za 1x  co 12h)

- Nowa Edycja Forgotten SRO 91-100 (Quest Polega na tym ze bierzecie go w Hotan <guild storage NPC> ) - I po zdobyciu 8 kart oddajecie do tego samego NPC za questa dostajecie 300 arena coinow co za tym idzie stworzylismy Nowe Sety ,weapony,akcesoria (stony,powdery) i wszystko co jest potrzebne do Upgradowania za Arena Coiny (NPC stoja w Jangan)

- Nowa premka,Lucky pot,Avatary tez sa ale nie dodane jeszcze do IM.

Wiecej Info ze zdjeciami dodam w miare mozliwosci bo na chwile obecna sam wszystkim sie zajmuje.

[GM] Empire

nIK5gab.gif

Opublikowano

Serwer jest w trakcie Beta Testow

Źle napisany został ten post wiec proszę nie sugerować sie poprawnośćią publikacji serwera.

Publikacja oficialna zostanie zaprezentowana jesli wszystko bedzie zapiete na ostatni guzik.

Puki co serwer działa więc nie zabrania sie nikomu wbicia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...