Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot na błyski- instrukcja

Pablo19935

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mógłby ktoś mi podesłać instrukcje krok po kroku jak opanowac bota na błyski ? piszcie na priv albo skierujcie na odpowiedni temat gdzie to wszystko znajdę:) dzięki z góry

Opublikowano

no własnie chciałem to pobrac ale nie mogę konta założyc nie przchodzi mi link aktywacyjny..  a na scar i glitter bot 1.1  dostane bana?

Opublikowano

Skrypt do scara steruje klawiaturą i kursorem także bana nie dostaniesz.

to jestes w bardzo duzym bledzie kolego.bany na scara sie tez sypaly tylko nie chce im sie sprawdzac a mozna spokojnie w prosty sposob masz go odpalonego w procesach a moga to sprawdzic spokojnie.

Opublikowano

to jestes w bardzo duzym bledzie kolego.bany na scara sie tez sypaly tylko nie chce im sie sprawdzac a mozna spokojnie w prosty sposob masz go odpalonego w procesach a moga to sprawdzic spokojnie.

W procesach? Niby jak? tak z dupy wiedzą ? Nie ma żadnego oprogramowania który prześwietla procesy od bigpointu. Który musisz pobrać aby  wejść na mape morza.

Opublikowano

Za scara bana można dostać na luzie ale nie przez sprawdzenie z tymi procesami  oni nie mają do tego żadnego dostępu bo to w końcu twój prywatny komputer ale możesz wpaść jak ktoś cię zreportuje ale przez to jest mała szansa większą masz jak fiddler ci się połączy przez proxy ponieważ bp może sprawdzić kto się łączy normalnie a kto przez proxy ale to musisz mieć naprawdę pecha. 

Jak nie przychodzi ci mail aktywacyjny to coś źle robisz popełniasz jakiś błąd podczas rejestracji  albo spróbuj podać innego maila.

334qlo8.jpg
Opublikowano

dobra panowie mam wszystko z elitpvp ale nie smiga mi wyskakuje mi cos 5 sekund hp cos takiego ;d a inny bocior dziala np glitter bot 1.1 . jak zrobic by ten rshiny bot v1.5 dzialał?

Opublikowano

musisz pobrać (custom klient by osvaldo) który znajdziesz również na epvp i załączyć go za pomoca fidlera.

Opublikowano

1.odpalasz przegladarke

2. Logujesz sie do sf

3. Odpalasz fidlera

4. wchodzisz na mape

5. odpalasz skrypt przez scara

6 ctrl+alt+R

I to na tyle i zbiera

Opublikowano

Thx jubas :-) potem sprawdzę jak będę w domu a jak nie zatrybi przypuśćmy. To ogarniasz czemu mi się wyłącza glitter bot 1.1 po jakimś czasie chyba po 1.5?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...