Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

program do zmiany ip na mrucznik rp

sobo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje programu do zmiany ip na mrucznik rp poniewez dostalem bana za nic.

Zmiana IP nic Ci nie da, ponieważ modyfikacja MTA korzysta z takiego czegoś jak SERIAL, który składa się z 32 znaków. Jest to zabezpieczenia na wypadek gdy ktoś ma zmienne IP. Podsumowując zmiana IP nic Ci nie da, musiałbyś zmienić SERIAL co dla ''zielonego'' w tych sprawach jest prawie niewykonalne. Polecam pogrzebać w adresie MAC karty sieciowej, lecz jeżeli się nie znasz to możesz stracić internet :D

PS. Jeżeli dostałeś bana ''za nic'' to napisz odwołanie na forum :)

Opublikowano

Zmiana IP nic Ci nie da, ponieważ modyfikacja MTA korzysta z takiego czegoś jak SERIAL, który składa się z 32 znaków. Jest to zabezpieczenia na wypadek gdy ktoś ma zmienne IP. Podsumowując zmiana IP nic Ci nie da, musiałbyś zmienić SERIAL co dla ''zielonego'' w tych sprawach jest prawie niewykonalne. Polecam pogrzebać w adresie MAC karty sieciowej, lecz jeżeli się nie znasz to możesz stracić internet :D

PS. Jeżeli dostałeś bana ''za nic'' to napisz odwołanie na forum :)

Ty nie masz pojęcia co to mrucznik .. To nie MTA. Najpierw się doucz jak chcesz pomagać. Wystarczy program o nazwie HotSpot Shield. Działa na Mruczniku. Sam używałem.

Opublikowano

Ty nie masz pojęcia co to mrucznik .. To nie MTA. Najpierw się doucz jak chcesz pomagać. Wystarczy program o nazwie HotSpot Shield. Działa na Mruczniku. Sam używałem.

MTA korzysta z SERIALA, który opisałem powyżej, serial bierze się z adresu MAC karty sieciowej, i aby zmienić serial trzeba wiedzieć gdzie grzebać. A co do HotSpot Shield zgodzę się z tobą.

@Edit 

Pomyłeczka, zmienione. Na starcie Mrucznik był serwerem MTA kiedy jeszcze tam grałem

Opublikowano

Oj pojęcia co do GTA to nie masz wgl ty ;] Mrucznik jest serwerem do MTA na którym spędziłem wiele ładnych godzin, tak samo pylife. To po pierwsze.

MTA korzysta z SERIALA, który opisałem powyżej, serial bierze się z adresu MAC karty sieciowej, i aby zmienić serial trzeba wiedzieć gdzie grzebać. A co do HotSpot Shield zgodzę się z tobą.

Mrucznik jest serwerem SAMP. Nie jest to MTA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...