Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tabliczki!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest jakiś plugin lub kod w skrypcie żeby zrobić nieskończone pisanie na tabliczce, bo jak chce np. napisać &6&l<<<<<SurvivalGames>>>>>, to się nie mieści.

Opublikowano

Myślę, ze nie. Miejsce na tabliczce jest już określone, tzn. tabliczka w grze ci się nie rozszerzy, nie powiększy się. Jak w życiu, spróbuj wziąć kartkę papieru A4 i napisać tymi samymi literami (wielkość, czcionka odstępy) tekst, który zajmował dwie kartki A4. Po prostu się nie da. 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Myślę, ze nie. Miejsce na tabliczce jest już określone, tzn. tabliczka w grze ci się nie rozszerzy, nie powiększy się. Jak w życiu, spróbuj wziąć kartkę papieru A4 i napisać tymi samymi literami (wielkość, czcionka odstępy) tekst, który zajmował dwie kartki A4. Po prostu się nie da. 

na jednym serwerze widziałem że na tabliczce nawet litery poza nią wychodziły, oznacza to że jest to możliwe

Opublikowano

Entity tabliczki jest już z góry nałożone przez kod minecrafta. Możesz próbować zrobić własny kod tabliczki, ale ani to ciekawe ani łatwe. 

16 (chyba) znaków na tabliczce w 1 linii jest wystarczające. Przynajmniej nie będzie ><><><><><><><><><><><><><SURWIWALGEJMS><><><><<>><<><>><><<>

b_560_95_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...