Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki Hosting Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kłopot, jaki hosting mam wybrać?

Mogę wydać 1000zł/miesięcznie :) i chcę otworzyć 1000slotów - MiniGames + PVP + Factions + Survival + Parkour 

Więc potrzebuję dobrej maszyny, ale jaki hosting wziąć? Nie ogarniam zbytnio tych VPS'ÓW Czy tam też dedyków :/ i nie wiem co wziąć.

Czekam na odpowiedź :) Dam dużo + 

Opublikowano

Szczerze? 1000 slotów? Z tego co się orientuje, hostingi typu: cubehost.pl albo sraftserve.pl oferują max 100 slotów.

Możesz napisać do Administracji któregoś z hostingów, np: mineserv.eu z zapytaniem czy jest taka możliwość.

Wejdź w:

https://craftserve.pl/oferta

I tam na dole masz:

Jeszcze nie wybrałeś?
Jeśli nie jesteś do końca przekonany, którą ofertę wybrać i jaki serwer w pełni spełni Twoje oczekiwania - napisz do nas.
Z chęcią odpowiemy na Twoje pytania i pomożemy wybrać Ci optymalną ofertę pod Twój nowy świat! 
Czekamy!

PS. 1000 zł za 1000 slotów? Nierealne.

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Sprawdź:

Pukawka.pl

Fiberhost.pl

Lvlup.pro

Mineserv.eu

Sporo wybulisz za taką ilość slotów, będziesz musiał zapytać się administracji hostingów czy w ogóle zaoferują Ci taką maszynę pod taki serwer.

Radzę, jeszcze zmienić czcionkę, bo aż razi.

Opublikowano

W FiberHost masz Obsydian 999 slotów(o ile się nie mylę 150 zł za mieś.). Ale i tak polecam kupić VPN(albo maszynę fizyczną[fizyczna lepsza bo masz od razu stronę)).

BTW. skąd tylko kasy ? o.O Lotto wygrałeś ?

aw

Opublikowano

Mało jest HOSTINGÓW, które oferują aż tyle slotów, musiałbyś mieć maszynę itp.

Ja jeśli chodzi o hosting, to polecam CubeHost.PL, możliwe, że mógłbyś mieć tam więcej slotów (tam jest max. 100 czy 150), ale musiałbyś się skontaktować z administracją;p

Służę pomocą w sprawach związanych z grą FIFA WORLD-

Masz problem? Pisz na PW! :)

Opublikowano

Pukawka.pl - jedyny hosting, który polecam.

Napisz do nich do supportu z zapytaniem, czy stworzą taką ofertę. Wszystko w Twoich rękach. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...