Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin blokujący cheaty na wersje 1.7.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie, poszukuję plugin blokujący cheaty na wersję 1.7.2.

Głównie ma on blokować użycie Nodusa, Killaury, Speedhacka lecz

chciałbym by posiadał funkcje blokowania wszelakich i różnorakich cheatów.

Obecnie na serwerze posiadam plugin NoCheatPlus,

lecz nie blokuje nic poza lataniem czy szybszym kompaniem bloków.

Za konkretną i pomocną odpowiedź daje like !

Opublikowano

Nie wiem czy Wy ludzie nie potraficie czytać ze zrozumieniem...

Mam ten plugin na serwerze i nie blokuje czegoś takiego jak Nodus itp.

Wyświetla się jedynie prawdopodobieństwo cheatowania.

A skad ja mam do cholery wiedzieć czy ktoś cheatuje jak to tylko prawdopodobieństwo ?

Chcę, żeby ktoś polecił mi plugin, który będzie blokował użycie, lub wyrzucał z serwera.

Opublikowano

nocheatplus, anticheat, są jeszcze skrypty blokujące cheaty i niektóre są na wykrywanie np... killaury

Opublikowano

@Spooginator nie najlepszy to podaj lepszy od NoCheatPlus :)? AntiCheat źle ustawiony to plugin do kickowania i blokowania ruchu. Jednak dobrze ustawiony - EPICK. Osobiście wątpię aby był plugin, który czyta clienta gracza. Wiem, że jest antykillaura - sam ją posiadam. Niestety bardzo mało osób zdążyło pobrać ten plugin (obawiam się, że jestem jednym z kilku osób w Polsce) zanim autor usunął całą stronę. Już się go nigdzie nie znajdzie - chociaż jest zaszyfrowany link, który mi tyłek uratował, bo popodmieniałem działającą wersję na niedziałającą. Tak więc jest na antykillaurę z bardzo dużą skutecznościa, który automatycznie banuje cheatera. Pomyłka raczej zdarzyć się nie może. Polecam NoCheatPlus + ta AntyKillAura o ile ktoś ją znajdzię lub AntyAura (niestety o wiele słabsza, ale dostępna :P).

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

@Trupioblady a jest możliwość byś wysłał mi tą antykillaurę ? Masz ją na serwerze więc musisz posiadać cały folder oraz .jar

Najlepiej jakbyś był w stanie udostępnić mi Twoj config NoChetPlus oraz tą antykillaurę. Byłbym bardzo wdzięczny i od razu polecą like.

Opublikowano

@Spooginator sorki, ale nie chcę, aby ten miód-plugin się rozprzestrzenił :)  NoCheatPlus na dobre podstawowe opcje. Jedynie możesz wyłączyć co chcesz i pospolszczać.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Nie chcę go rozprzestrzenić, tylko zapobiec cheaterom... Trochę tego nie rozumiem. Raczej chcesz, żeby Twój serwer był jednym z nielicznych które posiadają antykillaurę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...