Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące skryptu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z pewną rzeczą do skryptu.Otuż

Mam skrypt na crafting Mchu ze sprawdzaniem nazwy,Item nazywa się Mech

I jak  zrobić żeby do zrobienia Puszki Pandory można było użyć tego itemu z nazwą Mech

Daje like za pomoc

Opublikowano

Ciekawe

Daje przykładowy crafting tak jak ty radzisz

To tak to chyba napewno nieda sie robi tak jak ty radzisz

on script load:
register new shaped recipe for fire charge of unbreaking 10 named "&6Magiczny-Proch" using gunpowder, gunpowder, gunpowder, gunpowder, name of mech, gunpowder, gunpowder, gunpowder, gunpowder
Opublikowano

Debilstwo nie boli... Musisz wpisać nazwę/id itemu i potem name of a jak ci nie działa to polecam naukę angielskiego bo żeby napisać jakiś skrypt wystarczy znajomość j. Angielskiego...

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Musisz wpisać np.: slimeball named "&6Test" nw czy to zadziała, bo nigdy mi to nie było potrzebne więc wiesz ;p

Opublikowano

Napisalismy Ci dwie dobre odpowiedzi jak już tego nie umiesz połączyć to nie rób serwerów tylko wyjdz na dwór... Potem taki dzieciaczek powie że sam na to wpadł...

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Z tego co wiem (ale, pewnie się mylę, bo ja się znam na starszych wersjach skripta) nie da się sprawdzić, czy item jest nazwany w craftingu. :/

Szukałeś w googlach na tych angielskich forach?

sygnatura.png

Opublikowano

Debilstwo nie boli... Musisz wpisać nazwę/id itemu i potem name of a jak ci nie działa to polecam naukę angielskiego bo żeby napisać jakiś skrypt wystarczy znajomość j. Angielskiego...

nie wypowiadaj sie na ten temat JAK GÓWNO WIESZ

no ale jak zrobić

w craftingach nie mozna dawac nazwanych przedmiotów , liczy sie tylko id/nazwa w skript :) pozdrawiam licze na like

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...