Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie vpn na drop hacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

mam małe oszczędności i pomyślałe że sprawdze coś nowego - drop hacka

jakie vps polecacie żeby bana w 100% nie bylo? cena nie gra roli. miałem kupić nowy rower ale stwierdziłem że challenger ważniejszy

rbd2t1.png

Opublikowano

Ban na 100% będzie, o to się martwić nie musisz... :) Jak chcesz mieć 50% pewności, że bana nie dostaniesz to dropuj max 1-2 gry na tydzień.

Opublikowano

Jesli cena nie gra roli, polecam zajrzec na hackforum gdzie jest osoba ktora zajmuje sie Vps specjalnie do DDoS'owania, masz tam Spoofed IP i DDoS jest allowed-lecz drogo. ( 50 $ ~ najtanszy )

Tak to wszystkie Vps, polskie jak i zagraniczne nie pozwalaja na DDoS i mozna wylapac bana po paru dniach, najlepiej kupic Dedyka i korzystac z niego bez skarzenia sie innych uzytkownikow.

Ban na 100% będzie, o to się martwić nie musisz... :) Jak chcesz mieć 50% pewności, że bana nie dostaniesz to dropuj max 1-2 gry na tydzień.

Ludzie dropia 5 na dzien i nic im nie jest :_;

Poza tym off top xD Nie o taki ban mu chodzilo ( chyba )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

chodziło mi o bana na vps, nie w grze. wiem do czego może doprowadzić używanie drop'a

hmmm dedyki chyba to nie zły pomysł. kupić dedyk, hmmmm xD. trzeba coś ogarnąć :). ew kupie sobie paid prodiction no na tym enforce to mi co 3 mecze bug splaty wywala :D

dziękuje za odp,like i można cls

rbd2t1.png

Opublikowano

chodziło mi o bana na vps, nie w grze. wiem do czego może doprowadzić używanie drop'a

hmmm dedyki chyba to nie zły pomysł. kupić dedyk, hmmmm xD. trzeba coś ogarnąć :). ew kupie sobie paid prodiction no na tym enforce to mi co 3 mecze bug splaty wywala :D

dziękuje za odp,like i można cls

Enforce nie działa.

Opublikowano

Kup vps od pośrednika, jeśli ktoś się z tym vps zainteresuje to wina spadnie na niego. Na zagranicznych forach masz takich pełno (np. bhw)

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Niby z wasz wszystkich takie '' informatyki '' a nie wiecie co to DDoS a co to DoS.

Osobiście korzystam z vps'a vps.me i polecam.

Nom, rzeczywiscie, bo to jest taka roznica, atak z wielu miejsc a atak z jednej maszyny, wszystkie ' informatyki ' tutaj razczej to wiedza :(

@Edit

Temat powinien byc cls, Tworca tematu dostal odpowiedz a jesli chcecie robic flame war to w innym temacie :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nom, rzeczywiscie, bo to jest taka roznica, atak z wielu miejsc a atak z jednej maszyny, wszystkie ' informatyki ' tutaj razczej to wiedza :(

@Edit

Temat powinien byc cls, Tworca tematu dostal odpowiedz a jesli chcecie robic flame war to w innym temacie :D

a w morde chcesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...