Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NoStale - Powrót ? 58 lvl czy od zera ?

xAmfetamina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad powrotem do NoStale, mam Wojownika 58 lvl ale jest PUSTY, nie mam na nim nic, kart, eq dosłownie NIC. Czy jest sens grać na tej postaci ? Jak tak to powiedzccie mi jakie EQ kupić, jakie karty - ogólnie co kupić żeby ogarniać LOD no i ogarniać WSZYSTKO i prosił bym o pełne nazwy a nie skrótami bo dawno nie grałem i nie ogarniam. Dzięki ;) !

Opublikowano

Jak dla mnie lepiej zacząć grać na nowej postaci chyba że masz jakieś pieniądze albo zamierzasz kupić to wtedy polecam kupić warka 99j +9/10, Crusa +9/10 Resy, jakieś eq u5 +5 starczy, pojazd.

Opublikowano

Jest warto, idziesz raz na BB afkasz, kupujesz jakieś eq u0 na najwyższy poziom jaki Cię stać, robisz sp1 ( nie powinieneś mieć z tym problemu ) wbijasz na nim 20j na komecie czy gdzieś, a i przy okazji wr za 5k 0% (ogień). Jak będziesz wbijał tą 20j na waru chodź na BB, gdy wbijesz 20j skorzystaj z tego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/1248111-obszerny-poradnik-o-zarabianiu/   -   pod zakładką: Misja sp1 i Glaceron

Eq na ten lvl nie jest drogie, więc dasz radę wyjść na prostą, gdy zarobisz i kupisz jakieś eq polecam Ci zrobić sp2, a potem sp3 i znaleźć jakąś fam na LoD.

giphy.gif

Opublikowano

Jest warto, idziesz raz na BB afkasz, kupujesz jakieś eq u0 na najwyższy poziom jaki Cię stać, robisz sp1 ( nie powinieneś mieć z tym problemu ) wbijasz na nim 20j na komecie czy gdzieś, a i przy okazji wr za 5k 0% (ogień). Jak będziesz wbijał tą 20j na waru chodź na BB, gdy wbijesz 20j skorzystaj z tego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/1248111-obszerny-poradnik-o-zarabianiu/   -   pod zakładką: Misja sp1 i Glaceron

Eq na ten lvl nie jest drogie, więc dasz radę wyjść na prostą, gdy zarobisz i kupisz jakieś eq polecam Ci zrobić sp2, a potem sp3 i znaleźć jakąś fam na LoD.

Tak jak napisał kolega.Sposób na zarabianiu na glacy z 3 cp sp1 jest genialny sam gdy wróciłem do gry tak robiłem sobie 1 kk a potem posiedziałem na resellu.Konto miałem puste tylko sp1 +0 była.w tydzien dobiłem 10 lvl do 56 (mało bo głownie zarabiałem i na rynku siedziałem).Teraz biegam z sp 1 +4 mam 2 wróżki po 50% i brązowego krzaka .Także łatwo jest ogarnąć trzeba thylko ruszyć głową  :]

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...