Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Merc drop uni

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

A więc zaczne od tego że mam shadowa aktualnie 62lvl ( nie dawno wbiłem).

Farmiłem calutki 1 dzień na the ledge i 0 uni . Następny dzień farmiłem calutki dzień na fallshrine też 0 uni , teraz farmiłem pół dnia na fellshrine i pół w party na dokach .. też 0 uni. Dropią same shity yellowy, jedyny ciekawy zarobek chaosów to z gemów jest . Mam jakiegoś pecha czy coś robie źle ? dodam że mam shadowa pod reave z dość przyzwoitym dpsem. A gdzie wy farmicie , ile wyciągacie i jak ew dorobić się uni na mój lvl ? 

Opublikowano

Nie opłaca się farmic żadnych instancji.. lecisz od razu do act 3 merc lecisz do lunaris po wp na laba i wtedy latasz na mapy. Ewentualnie Piety / Dom runy na mercu z jakimś dobrym mf cullerem. Chociaż z nich to syf leci tak naprawdę lepiej sobie zebrać ekipę na high lvl mapy (73+) + duży mf i lajtowo wyciągasz z każdej mapy masz uniq-a. Na instancjach się farmi tylko exp + orby ewentualnie żeby zarobić na jakieś rzeczy które potrzebujesz by zacząć robić mapy.

XJHIavu.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

powiem tak... jeśli na 63 lvlu chcesz zarabiac sprzedając itemy, to nie polecam.... a co polecam ? gemy 20/20 albo 21/20 , 20/23 albo chance'uj "hubris circlet", "siege axe","occultist's vestment" gemy to szybki zarobek (mówię o exaltach) ja aktualnie zarabiam ~1300 exaltów miesięcznie na samych gemach

b6yo.png

Opublikowano

nawet jeśli botem lata to pewnie library 67lvl i mu się opłaca;) gemy 21/20 te lepsze po 10exa + tylko szansa na zrobienie go +1 .. to już nie wiem 

ja tam sprzedaje midnight pieces i nie narzekam :)

bierzesz 2 drugą zakładke jakiś lipny 6L z epomwer 20/20 i jazda ;) 

Opublikowano

Empower 4lvl po 80 ex ||||||||||| lvl 3 po 15 ex |||||||||| lvl 3 corrupted po 4 ex /////////////////////// ARC 20/20 2 ex 21/20 10 ex 20/23 7ex. Latam z Legacy BoR i tabularasa 

b6yo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...