Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze skrypty do elise dla free userów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety sa tylko ugony dac masz podpiety temat nie licz na duzo jej e bedzie kiepskie na free skrypcie

Wlasnie probowalem na 2 skryptach i tak ci powiem ( napisze ) ze ja o wiele lepiej rzucam ten kokon :) combo robi calkiem spoko ale w sumie z tego co zauwazylem to moglbym prawie w takim samym czasie odpalic E+Q+R+E+Q+W . Skrypty na elise sa slabe z tego co widze , ale oczywiscie dla free userów :) znasz moze jakies dobre skrypty do dobrych postaci z bolem ? bo ja mam dopiero 5 dni bola i nie gram na nim tak za czesto . Widze ze lubisz rengara :) cos bys moze o nim napisal mi czy dobry jest na bolu ? z gory dzieki :D

Opublikowano

Z*******y na bolu ale niestety nie ma skrypru dla free only vip :)

Xerath na vipie tez rozpierdala

Na free

Syndra by honda free rozpierdala do golda

Cassiopeia fajnie dziala ta od bilbao

Katarina podstawa ale musisz myslec kiedy wbic pente xD

x

Opublikowano

Z*******y na bolu ale niestety nie ma skrypru dla free only vip :)

Xerath na vipie tez rozpierdala

Na free

Syndra by honda free rozpierdala do golda

Cassiopeia fajnie dziala ta od bilbao

Katarina podstawa ale musisz myslec kiedy wbic pente xD

ja osobiscie to rengara lubie tylko ze popełnilem blad bo go sprzedalem bo nim grac nie umialem jak bylem w brazie 5 ale jestem teraz goldem ( nie korzystalem z bola niczego zeby nie bylo ze jestem cebulakiem ;D ) i teraz jak byl w rotacji zagralem nim 5 razy - 1 go zrobilem pod AP to c*****o bo na midzie musialem grac . A reszta (4 meczyki) to super 1 penta 2 quadry i 2 triple xD

A tak z ciekawosci to jaka masz dywizje ? :P

Opublikowano

Platyna 2 mmr diaxa 4 gram z diaxami samymi lub wysokie mmr platyny oczywiscie west :)

Wow fajnie :D ku rde tez bym chcial byc w platynie no ale za free bolu to ja nawet z golda 5 nie wyjde xD jak mozna kupic vipa? bo kurde tak sprawdzam sobie te wszystkie postacie to takie do dupy sa na tym free lolu jedynie kata i ryze cos robia ale po ryzie to latwo poznac ze masz bola bo ciegle combo Q,W,E,Q i w ciagu 2 sekund cos takiego robi no to ostatnio jak gralem z kolesiem to sie tak wkurwilem bo ciagle robil mi te combo i tak podejrzalem ze ma bola ;P

Platyna 2 mmr diaxa 4 gram z diaxami samymi lub wysokie mmr platyny oczywiscie west :)

A własnie sory ze pytam ale co to diax ? :D ludzie ktorzy tez graja na bolu ? xD

Opublikowano

Wow fajnie :D ku rde tez bym chcial byc w platynie no ale za free bolu to ja nawet z golda 5 nie wyjde xD jak mozna kupic vipa? bo kurde tak sprawdzam sobie te wszystkie postacie to takie do dupy sa na tym free lolu jedynie kata i ryze cos robia ale po ryzie to latwo poznac ze masz bola bo ciegle combo Q,W,E,Q i w ciagu 2 sekund cos takiego robi no to ostatnio jak gralem z kolesiem to sie tak wkurwilem bo ciagle robil mi te combo i tak podejrzalem ze ma bola ;P

A własnie sory ze pytam ale co to diax ? :D ludzie ktorzy tez graja na bolu ? xD

diax=diamond tier

vipa sie kupuje przes paypal albo paysafecard itp

Na cass whooping do diaxa wyjdziesz na spokojnie.

Eliski nie polecam tier s**t  :)

Opublikowano

@trolingpl

Nie, wszystkie zmiany z zasięgiem wycofali. Więc zmniejszyli jej szerokość E co jest lepsze bo czasem ten hit box trafiał nie tego co trzeba.

aha dzieki za info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...