Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera prywatnego easy PvE

xXSsSlizanXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Priva Easy Pve

Exp: Fast

Kowal: 40/60%

Drop: x40

Ewentualnie pvp ale nie szwabski eden bo oczy mnie bolą od tego języka xD

(Vendetta mi nie działa)

Za dobry server leci ++

Opublikowano

Z tym się nie zgodzę. Zarobienie na eq 22 razem z bronią, gdy będziesz grać z 4-5 godzin dziennie to 2 tygodnie max, do tego pewnie będzie cię jeszcze stać na jakieś biżu. Dla chcącego nic trudnego, jednakże co do sensu grania tam to trzeba się zastanowić. PVP na tym serwie jest "do du*y", gdzie się nie ruszysz myk w plecy całe party. Jeszcze wkurzający może być fakt, że grają tam cioty, które tylko abb używają, a bez niego padają jak jeszcze większe cioty. Mimo wszystko to aktualnie, niestety, najlepszy serwer 4story.

Opublikowano

Topka 22 i eq pvp 20 miałem w tydzień, ale nie chce mi się od nowa wbijać lvli ... na krypcie siedzą valo, Chcę spokojny pve i tyle ;D

Opublikowano

Nie ma innych serwerów pve .

W krypcie praktycznie cały dzień valo nie było ;) Co chwila derion ich już wybija od kiedy jest wyrównany bilans ;)

Opublikowano

Global nie jest aż tak bardzo hard, grałem chyba tydzien, wbiłem ponad 60 lvl i uzbierałem na UWAGA miecz + 18! 

Nie ma jak narazie fajnych easy PvE...jedyny fajny był NEXON/play4s, ale zamkneli..:(

Opublikowano

w tydzień ponad 60, a ja chcę w mniej niż tydzień max, szukam serwera komercyjnego, Gdzie +/- idzie wbić eq na +22 coś jak eg, tylko tynki w sklepie albo z dropu jak na FiveStories w krypcie (PvP server więc nie wiem po co to dropi ...) Eq pvp idzie też jakoś w 5 dni wyrobić. Po prostu jak Sune4s Rok temu po ponownym przejściu na pve (Mid pve)

Opublikowano

Happy

To że eq nie umiesz zrobić na p4story to nie mów że nie jest fajny bo innych zniechęcasz :)

To jest very easy pve ... Przecież max lvl expiąc 2-3 godziny dziennie idzie wbić nawet w tydzień bez przeciwnej frakcji na td i jeżeli się ma party na pieki . A na der Polacy pomagają często ;)

Opublikowano

Happy

To że eq nie umiesz zrobić na p4story to nie mów że nie jest fajny bo innych zniechęcasz :)

To jest very easy pve ... Przecież max lvl expiąc 2-3 godziny dziennie idzie wbić nawet w tydzień bez przeciwnej frakcji na td i jeżeli się ma party na pieki . A na der Polacy pomagają często ;)

Grałem 2 dni - wbiłem miecz + 23, w 3 dni wbilem maxa i przestałem grać bo nic sie tam nie wszyscy full 24, prosze Cie.

Opublikowano

Ja dałem przykład dla początkujących :)

A skoro tak wbiłeś szybko to kiego grzyba piszesz że żeby coś osiągnąć trzeba wydać kase albo rok zarabiać na eq ?

Weź człowieku najpierw się zastanów co napiszesz bo się trochę ośmieszasz . W 2 dni wbiłeś mieczyk +23 a wcześniej piszesz że trzeba rok zarabiać na eq ...

Zostawmy to bez komentarza .

Opublikowano

Co to jest miecz 23 haha, nie całe 80g, żeby dorównać graczom, zarabiając w krypcie/wbijajac lvle na nowych kontach trzeba naprawde długo i systematycznie to robic.

W rok eq 24 sie nie dorobisz.

Opublikowano

+23 to nic ?

Hmm.

Ja mając kuszę +23 npvp cisnę w krypcie valców normalnie , bez problemów .

Reszta eq +22 / 20

A gram niecały miesiąc .

A jak się można w rok nie dorobić eq +24 ? Mój kuzyn na valo normalnie w ciągu 2 miechów dorobił się kuszy pvp 23 , caly set na 40 lvl +22/23 i klate 24 :) .

Opublikowano

Wracając do tematu, kysy Very easy pve to są tj pvp.

Wszystko za darmo, kowal 100% drop po 10g z moba i max w 2 godziny. bony full więc nie widzę czm napisałeś że takie jest p4s

Nie ma żadnych srv więc temat do zamknięcia ;)

Opublikowano

pvp to są serwery które nie mają poziomu ...

Jak można bardzo łatwym serwerem nazwać serwer pvp ? np. vendete gdzie all jest za darmo . To nie jest bardzo łatwe bo to jest jeszcze łatwiejsze można powiedzieć . Edena też ponieważ kowal wg. nie pali ._.

Natomiast naprawdę bardzo łatwo idzie się dorobić eq na p4s , o wiele łatwiej niż na takim np. globalu -..- gdzie się kilka godzin dłuzej wbija lvl niż na p4s i łatwiej wbija +

Opublikowano

Mogłeś zagrać na 4story4ever albo na Cool4story, Zaczynałeś tam z 1 lvl'em i wbijałeś maxa w 2 godziny, bony zawyżone, na dropie potrafiła wypaść kusza z ilością 57, Więc jakoś widzę sens nazywania pvp "Łatwym" ?

Opublikowano

Tak gram.

Ale takich serwerów teraz nie ma , więc po co o nich mówić ?

Nazwij średnim lub trudnym edena czy vendette -.- Pzdr. tam nic nie trzeba prawie robić .

Opublikowano

Ale ty nie wiesz o co mi chodzi, Szukam serwera z expem, a jak nie ma to można poszukać, tak samo jak nie ma innych pvp poza Eden i Vendetta, a gram na 1 czeskim i angielskim więc nie rozumiem twojego kontekstu ..

Ale są servery semi pvp ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...