Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Guan Yu?

Hola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zaciekawił mnie Guan Yu, mam nim masterke I i VP, zamierzam kupić skina, bo jest świetny, ale czy waszym zdaniem opłaca się nim w ogóle grać?

Słyszałem, że kiedyś był op czy coś w tym stylu.

Mi osobiście się nim przyjemnie gra choć chce wiedzieć czy gram syfem.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Guan jest op, ale trzeba umieć go budować pod przeciwników.

Jak zbudujesz go pod full atak - gówno zrobisz.

Budując go dobrze jest nie do zabicia, a sam robi rzeź.

Postać bardzo dobra do rozpoczynania team fightow, sprawdza się bardzo dobrze na każdym trybie oraz na większości ról (jungla, solo, support).

Grać jak najbardziej się opłaca, kilka dni temu miałem na niego faze, w 3 dni wbilem 4 masterki, wygralem ponad 75% meczy.

Opublikowano

Tak jak @HappyyXpompa pisał.

Guan Yu jest naprawdę mocną postacią, tylko trzeba umieć nim grać. Potrafi się świetnie sprawdzić niemalże wszędzie, jeśli tylko znamy mechanikę jego skilli i wiemy co robić w danej sytuacji. Heal, dash, spory dmg, tankowaty, fajne i naprawdę ciekawe ulti. Czego chcieć więcej? :)

A ten skin za 400 gemów jest moim zdaniem też jednym z lepszych :P

1780114744926761191981.png

Opublikowano

^ Bo ten skin jest najlepszy i najładniejszy z gry, grałem na prawie każdym skinie ze smite i najprzyjemniej się nim gra. Jedyne co boli to odgłosy ostrza/miecza w/e pod skillem nr 3 , a tam jest szczotka, jeszcze jakiś ładny VP jakiegoś staruszka i było by pięknie.

i tak pewnie Hi Rez zrobi skina do niego zmieniając konia na coś innego i bum, skin 600 gemów ^_^

Opublikowano

Kupiłem skin dla niego i wszystko i super się gra, tylko słabo z buildem trochę, ale jakoś sobie radze.

Dzięki za odpowiedzi, do zamknięcia.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...