Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA:SA : Serwer Truck!

Saguaro2203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwera : Totalnie Polski Truck

IP Serwera : 37.59.14.174:22194

Sloty : 0/10(Na starcie) Jak będzie na samym starcie około 7,8 osób, serwer będzie w międzyczasie powiększany.

Typ serwera : Truck, lecz w przyszłości po rozwinięciu tego serwera chcemy założyć serwery typu RPG, DD, DM, i inne nasze pomysły.
Serwer posiada autorską mapę, która cały czas będzie polepszana i będzie coraz lepsza.
Serwer TPT - Totalnie Polski Truck posiada : 
-Frakcje : Policja, Taxi, Pomoc Drogowa, Petrol i inne firmy transportowe.
-Nowe Polskie Skiny- typu polski skin policji.
-Nowe Auta - typu policyjna KIA lub opel astra.
-Polskie syreny - dla np. policji.

-System towarów.
-System paliwa.

-System prywatnych pojazdów.
A jeszcze wiele więcej lepszych rzeczy zobaczycie na serwerze Totalny Polski Truck!!! :)

Zapraszam do wspólnej gry. UWAGA!! Planowany start dnia 27.07.2014<------!!!, o godzinie - 19:30. 

SERDEDCZNIE ZAPASZAMY!!

post-1219416-0-23078400-1406321506.png

Opublikowano

O boshe...

Gdy wszedłem na serwer, pierwsze co przykuło moją uwagę to, to że jak napiszemy to na chacie to wysyła to 3x.

Następnym błędem jest, że widziałem tylko kawałek panelu do logowania i nie mogłem się zarejestrować.

Pewnie jest milion innych błędów których nie widziałem ponieważ nawet nie miałem szans się zarejestrować.

Nie wiem czy szybko znajdziecie graczy...

Pozdrawiam

sseekj.jpg

Opublikowano

Po samym wykonaniu prezentacji widzę iż serwer to wielkie dno.

Także po przeczytaniu wyżej napisanej opinii wynika z tego , że serwer to wielka amazonka z ruchomymi piaskami , gdzie wszystko pięknie póki nie wejdziesz.

Nie polecam serdecznie serwera.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Serwer nie działa, jeśli twórcy są chętni do zrobienia kolejnej reklamy to zapraszam.
Reklamy robimy TUTAJ, przed zrobieniem prezentacji warto zapoznać się z zasadami panującymi w subforum.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...