Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koksy na QR

rafi1998015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ dobre wyposażenie troche wprawy żeby zatańczyć z zombie tak żeby wbijali niespodziewanie pod granaty.

Wyposażenie i umiejętne jego rozłożenie to 3/4 sukcesu

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Polecam też wziąć ze sobą G18 Cobrę ;) Bardzo dobrze się sprawdza, jeśli chcesz 'odepchnąć' od siebie zombie xD

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Każdy pistolet dobrze odpycha.. Nie koniecznie tylko Cobra.. -.- Nie trzeba mieć wcale full speeda.. Wystarczy bandanka za GP, okularki za GP i light vest i można sobie poradzić chociaż co prawda im więcej tym łatwiej.. Dużo granatów, granatnik jakiś i można spokojnie śmigać. Najlepsze do tego są mapki małe które się ogarnia.. Ale trzeba też wiedzieć gdzie szybko można wskoczyć, zeskoczyć i wgl.. Trening czyni mistrza. ;)

Opublikowano

Po pierwsze ja jako zombie używam Wyobraźnia  i złapanie takiego kolesia to nic a jak się biega za kimś jak cep to tak jest parę ogar osób a koleś nawet nie przebiegnie 5m a co do EQ to jak UP fartem zawsze się uda . thx 

Opublikowano

Ja tam wolę ze specem przycampić. Miny, turret, jakiś remote lub m32, to jest to.

Opublikowano

Ja tam wolę ze specem przycampić. Miny, turret, jakiś remote lub m32, to jest to.

Kiedyś QR z Classic Specs hmmm poezja  <3  <3  To było piękne turet + m32 lub m32 + clamore xD bez tych mutagenów chciał bym starego dobrego combata  :unsure:

Opublikowano

Musisz "latać" wokół nich jak "idiota z dałnem" :D Próbuj ich też zmylić. np biegniesz w 1 stronę, wskakujesz na jakiś karton i z powrotem :D Zombiaczki nie będą wiedziały o co chodzi :D Przy tym wszystkim musisz rzucać granaty tak, żeby po rzuceniu się skryć z jakimś filarem czy jakąś przeszkodą, a zombie muszą być przed nim, żeby granat zadziałał :D I tak w kółko. Musisz ćwiczyć, kiedyś będziesz miał skilla, np tak jak ja xD

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...