Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu w serii do dywizji/ligi dobiera mi kompletnych raków do drużyny?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile w przyszłości będzie takich tematów?

tak to spisek riot stworzył system który dobiera ci do serii graczy którzy często feedują i flajmują

<>

Opublikowano

Dobieranie jest losowe. Tak się zdarza i już, nie ma na to definicji ;)

Opublikowano

Jesteś tak słaby że nie zasłużyłeś na lepsze teamy. Będziesz lepszy, będziesz dostawał lepsze teamy.

League of Legends

Opublikowano

Ja mam tak każdy premade na soloq, na duoq idzie mi o wiele lepiej, bo mam z kim rozgrywać. Soloq jest dla mnie męką, bo wbijam na premade duo serię, zagram solo i spadam znów tam, gdzie byłem. Tak od 3 serii. Po prostu tak jest, nieraz dostaniesz lepszych, nieraz gorszych. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ile w przyszłości będzie takich tematów?

tak to spisek riot stworzył system który dobiera ci do serii graczy którzy często feedują i flajmują

To spisek, dokładnie. Jak ktoś jest noobem to Riot go zaznacza w bazie danych "Noob". Po czym znajduje dobrego gracza, który nie wyzywa i zaznaczają "przydziel nooba" i wpisują konkretną wartość od 1 do 4.

Opublikowano

To spisek, dokładnie. Jak ktoś jest noobem to Riot go zaznacza w bazie danych "Noob". Po czym znajduje dobrego gracza, który nie wyzywa i zaznaczają "przydziel nooba" i wpisują konkretną wartość od 1 do 4.

Dokładnie , i potem jeszcze jest dobieranie od 1 do 5 zajebistych fchuj ludzi do Enemy Teamu

Opublikowano

Nie umiesz kierować i tyle.

System daje ci noobow aby zobaczyc czy nadajesz sie do tej ligi

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Cały czas od początku lola grałem duo z kimś i nie mogłem się wybić z S1, od paru dni gram sam i pierwsza seria 3 winy , i zaraz seria do G4 . Jak umiesz grać to wyjdziesz, a jak wyjść nie możesz zepnij poślady i poszukaj lepszych skryptów -.-.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Dokładnie , i potem jeszcze jest dobieranie od 1 do 5 zajebistych fchuj ludzi do Enemy Teamu

Za dużo wiesz

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że jeśli wygrywasz sporo meczy to riot dodaje ci do teamu ludzi, którzy są często reportowani za flame, feed, troll. Nie wiem ile w tym prawdy.

Opublikowano

Jak masz promo to do teamu ci szuka ludzi z mniejszym mrr a do enemy z wiekszym riot sprawdza czy nadajesz sie wyzej przynajmniej tak slyszalem. To samo jest jak masz win streaka teraz mam 8gier z rzedu wygranych to mi w enemy przydziela plat I-II a u mnie IV-V

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Kurcze , tylko mnie nie bij ok?

Ja ciągle ukrywam swoje IP, bo kiedyś to napisałem na forum to mnie Riot znalazł i wysłał bande noobów na mnie w zamian za free RP.

Wsiadłem na skuter a że miałem przy sobie 100zł to chciałem pojechać na drugi koniec Polski pociągiem, ale jak zwykle były opóźnienia to na resztach paliwa pojechałem do babci i powiedziałem, że potrzebuje kasy na studia od zaraz, dała mi i pojechałem na rowerze na Okęcie i poleciałem do Moskwy a potem stopem (raz czołg mnie podwiózł) do Omska.

Dlatego mieszkam w kraju gdzie jest azyl dla przestępców, powiedziałem wszystko Ruskim o Rito i dali mi hajsy, prace, dom i prywatną ochronę.

TL;DR

Ok, nie pobije cie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...