Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold na EUW wbity!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry plan, wbić challengera na Turcji, przenieść się na EUW, grać z gwiazdami :D
Gratuluję.

ja nie mogę wyjść z silvera, jestem zerem xD

Game Over

Opublikowano

Dobry plan, wbić challengera na Turcji, przenieść się na EUW, grać z gwiazdami :D

Gratuluję.

to tak nie działa

<>

Opublikowano

Gratuluję.

Co Ty, nie przenoszę. Właśnie z EUW (D3) przyszedłem na Turcję po nagrody za Challengera, może w s5 wrócę na Nordica lub Westa.

Opublikowano

Co Ty, nie przenoszę. Właśnie z EUW (D3) przyszedłem na Turcję po nagrody za Challengera, może w s5 wrócę na Nordica lub Westa.

Poziom faktycznie taki niższy czy to tylko pierdolenie krulu?

Opublikowano

Poziom faktycznie taki niższy czy to tylko pierdolenie krulu?

No wiadomo że niższy, wbicie challengera na East zajęło mi kilka miesięcy, tu - niecały tydzień.

Chociaż może to za sprawą Xeratha którym na Nordiku nie zagrałem ani razu.

Opublikowano

maciej nidzgor nidzgorski zaginął z pieniędzmi (800$) jeśli ktoś widział Maćka po godzinie innej niż na ów skrinie proszę sie zglaszac do mnie na PW!

3594414063269721219336.png

to sprawa zycia i smierci pomocy

to ja tajny agent pimp!

Bywalec
Opublikowano

No ale od jakiego poziomu wbijałeś challngera na Turcji, a od jakiego na West/Eune?

Opublikowano

No ale od jakiego poziomu wbijałeś challngera na Turcji, a od jakiego na West/Eune?

Na east zawsze siedziałem w D1, a od 0 lp do challengera zajęło mi ponad pół roku, na Turkach z plat1 do challengera w tydzień.

Opublikowano

Gratuluje challengera :) Widać, że xerath OP. Głównie grałeś nim czy też innymi postaciami?

Bywalec
Opublikowano

Gratuluje challengera :) Widać, że xerath OP. Głównie grałeś nim czy też innymi postaciami?

Jeszcze grał Cassio i Ryzem xD

Na east zawsze siedziałem w D1, a od 0 lp do challengera zajęło mi ponad pół roku, na Turkach z plat1 do challengera w tydzień.

No właśnie od plat1.....trudne to nie było ^^

Opublikowano

Jeszcze grał Cassio i Ryzem xD

No właśnie od plat1.....trudne to nie było ^^

No jako że jestem challengerem z easta i diamentem 3 z westa to wbicie "westowego golda" na turcji trudne nie było.

Na turkach only Xerath.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...