Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy! nie chodzi o Aiona tylko Left4Dead

karaoke3223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
   Wiem że to nie dział Left4Dead2, bo nawet takiego nie ma, Ale jeśli ktoś gra w L4D2, to prosze o pomoc. Otóż ściągłem pirata L4D2 i kiedy wchodzę na lobby zalogowany na steam'ie, odrazu po wyszukaniu mnie wyrzuca proszę o pomoc

Z góry dziękuje.

I proszę też nie zadawać komentarzy typu: Ortografia!, zły dział, itd.

Problem w tym, że to jest zły dział i nie ma absolutnie żadnego powiązania z AIONem. Przenoszę.

Xanan

Opublikowano

Ściągłeś?

Dobre :)

Jeżeli masz pirata, steam raczej nie będzie Ci działał. Mój kolega ma dokładnie ten sam problem, więc.. myślę, że nie ma rozwiązania innego jak kupno oryginalnej wersji :)

PS. Mogę się mylić...!

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

:( Ale po zalogowaniu na steam i włączeniu gry piszę, aby uzyskać dostęp do steam kliknij jakąś tam kombinację klawiszy... Co to znaczy?
A patch pomoże?

Opublikowano

Nie pomoże ci żaden patch jest to pirat i nie będziesz mógł grać normalnie, musisz zakupić wersje oryginalną i wtedy nie będzie cie wyrzucać ;).

Opublikowano

Ok, problem rozwiązany. Ściągłem patcha i zaaktualizowałem. okazało się że wyrzucało mnie z powodu nieaktualnej wersji gry. Byłem na połówce dema po ściągnięciu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...