Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kim grać na rankedach

mieszko255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie kim grać na rankedach bo chciałbym wejść do golda . Chciałem kupić Dariusa ale słyszałem że nie ma możliwości ucieczki więc lepiej go nie kupować . Mam 6300 pz więc mogę kogoś kupić

Opublikowano

Syndrą zagrałem na supporcie 6 meczy , 6 wygrałem. Enemy adc miał 50 farmy w 25 minucie. Co przychodził na linię dostawał taki wpierdol że odrazu wracał :) . Oczywiście item na wardy i różdżka na supporta pod ap , potem rabadaba buty na przeszycie . Itemki sytuacyjnie

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Zed, tylko najpierw zagraj sobie nim ze ok.100 normali ew. yasuo z tych łatwiejszych lecz raczej go nie dostaniesz

Opublikowano

takie pytania troche dziwne są - nie mówisz ani gdzie preferujesz grać, ani jakie postacie, ani nic. Ludzie Ci podpowiedzą, a się okażę że champy dobre a Ty totalnie nie ogarniesz. Teoretycznie Ci można podać jakimi ale Ty musisz ogarnąć kim dajesz rade, bo jak champa będziesz znał dobrze to on będzie lepszy niż teoretycznie inny op champ 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Moim zdaniem Yasuo. Łatwo się carruje, ma escape, jest mobilny, manaless, ściana i boksie ulti ;)

Opublikowano

Annie na midzie topie albo supie.

+ Easy farma na Q

+ Burst DMG

+ Stun

+ Poke z AA

+ Escape na stunie jak się umi

+ Tankowata jak składasz odpowiednie itemy bez straty swojego bursta

+ late game'owa

- low range ability

wHgO0WT.gif

Opublikowano

Wszystko zależy od tego, jakie linie i pozycje preferujesz. ADC - Cait, Vayne, Lucian, Jinx. Mid: Ziggs (poke), Syndra (totalny dmg), Kata (easy carry), Support: Braum, Leona, Tresh, Morgana (obecna najlepsza meta), Top: Jax, Pantheon, Shyvana, Olaf, Aatrox, Jungle: Lee Sin, VI, Jax, Aatrox, Eve, Xin. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Polecam osobiście Annie :) niedawno zaczełem ją mainować

+uniwersalna( top,mid,supp i nawet w jungli ją widzialem)

+łatwa farma z q

+ogromny burst z dfg

+tania postać(475 PZ)

+stun

+łatwa w obsłudze

+rzadko pickowana oraz nie jest banowana na rankedach

-słaby zasięg skilli( nieraz sfailowałem flasha by użyć combo, a tu nagle zasięgu nie mam dalej :/)

-papierowata( ale to ap carry więc to norma)

Opublikowano

Polecam Kate :)

+ Harass

+ Bonus do MS

+ Łatwa farma

+ Dash

+ Przydatna pasywka

+ Grevious

+ Op ult w tfach

+ Sam możesz carryować gry

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...