Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dosyć dziwny problem !

dzilajza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkim mam dosyc dziwny problem, ponieważ robiłem formata ( gra przed formatowaniem działała bez zarzutów ) instalując wszelkie potrzebne programy ! włączam gre wybieram postać i tu właśnie zaczyna sie problem ponieważ zniknęły mi nie skończone questy aby przywołać towarzysza muszę czekać " -23 h "  mam cały czas cofki skille działają, ale ich nie widać nie moge atakować moobów... Więc postanowiłem stworzyć nową postać, a tam przy uruchomieniu gry postać się pojawia, a dookoła czarny ekran. To jest bardzo dziwne dla mnie wieć prosze o pomoc jezeli ktoś zna rozwiązanie, bądz spotkał sie z podobnym problemem. Z góry dziękuję !!!

Opublikowano

poratuj bo nie wiem o co chodzi z ta spójnościa plików doradz coś

a jesli chodzi o stery do grafy to wszystko oka :P

W opcjach w momencie ładowania gry możesz włączyć opcje weryfikacji plików. Skoro gra np. mi normalnie działa, to wina musi być z Twojej strony. Sprawdź dodatkowo na w dxdiag.exe, czy wywala błędy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...