Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym najłatwiej wygrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam Ahri jeśli grasz na enemy, którzy łatwo mogą się na Tobie zawiesić np Zed, Fizz czy inni assasyni. Ogólnie to pykam nią na Turcji od kilku dni i profit chwilowo to 2 dywizje wbite w plat.

Tu dzisiejsze gierki (izi jak to mówią turki)

3472914063177721212358.jpg

5/12/23 to grałem na Zeda, który miał junglera premade więc kampił go cały czas (J4) :D. Ogolnie gierka trwała 52 minuty i prawie ugraliśmy ale Jinx była upośledzona.

Jeśli chcesz mieć podobne efekty to bier ten skrypt od Marcolego xD. Ciągle go ulepsza i jest miodny. Jedyny minus to jest to, że używa E na minionach bo skrypt uważa, że po drodze nie ma żadnych minionów.. (po użyciu klawisza combo)

PS Dużo deadów bo ja greedy c**j jestem xDDD. Wbijałem zawsze charmem i team 0 folow :P

Opublikowano

Z najlepszymi skryptami soloq mozesz nie dac rady jak masz bobow w teamie. 

Najlepiej to mid/ad na soloq.

Jeszcze lepiej duoq Mid+Jungle/Adc+supp

A skrypty według uznania. MehAIO blitz + ADC Z SACREBORN/MMA = OP , MehAIO 75% grabów trafia.

Evadee/Ezvade/iVade(omija wiecej niz Ezevade ale za to niekiedy w głupi sposób )

Co do champow to sam sobie dopasuj jakim champem z jakim skryptem się Tobie dobrze gra.

#edit

Również polecam Xeratha. Farm farm farm, szukaj jakiegoś ks z ulta/killa na linni. Po 20 minucie będziesz sieke robił będać out of range dla rywali.

MPC <3

Opublikowano

gdzies mi sie rzucilo w oczy ze DatYasuo nie aktualny czy cos. nie mam pewnosci, tylko ktos chyba gdzies tak pisal 

Ostatnio wyszła aktualizacja tylko beta i do testowania jest dla free userów grałem i powiem że jest całkiem spoko/nawet bardzo.

Eloszka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...