Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo doradzacie kupić

mieszko255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym abyście pomogli mi wybrać postać którą polecacie kupić za 6300. Vel"Koz, Darius,Kha"Zix czy Jayce. Dziękuję i pozdrawiam udanych rund :P

Opublikowano

Velkoza podobno trzeba bardzoo ogarniać, Darius do wyższych dywizji sie nie nadaje (brak mozliwosci ucieczki), Khazix po nerfie rzadziej grany, a Jayce juz dawno nie widzialam. ja bym nic z tego nie brala :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

podajesz postacie na 3 różne linie, chcesz nimi grać na normalach czy rankedach?

rankedy:

jayce - top/mid

kha - jungle/mid/top

darius - top

vel'koz - mid

a na normale to polecam kha i dariusa

<>

Opublikowano

Z tej grupy to Darius

+dobry dmg

+slow

+przyciągnięcie

+True DMG

+krwawienie

+ponowne użycie Ulti

-brak escape

Opublikowano

Czy nie wchodzą w grę inne postaci? 

Darius nie ma escape, a bez feeda nic nie zrobi, bo to postać bijąca tylko jednego przeciwnika (ma duże CD). W teamfightach useless.

Kha'Zix po nerfach nie jest grany na topie ani midzie, wyłącznie na jungli, a tutaj trzeba sporego skill'a, żeby robić nim fajne ganki jak kiedyś. 

Vel'koz dostaje jednego stuna i leży, bo nie ma ani escape, ani nie jest chociaż trochę tanky (typowy AP Carry, ale bez escape) poza ultem nie robi w sumie dmg, gdzie z ulta łatwo odejść. 

Jayce out of meta. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Darius

+ Poke

+ Slow

+ 'Grab'

+ True dmg

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...