Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pytania, o ping i o wybór ścieżki

Michas303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę od pierwszego, ważniejszego.

Otóż nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale mam coś takiego, że w czasie gry co jakiś czas freezuje mi grę. Po prostu nagle ta zielona "lampka" obok napisu ping staję się czerwona, i mam takiego sekundowego freeza. Strasznie to denerwuje, i przeszkadza w rozgrywce. Co może być tego przyczyną ?

Druga sprawa. Rozwijam ścieżkę amerykańską, jestem przy M3 Lee. I mam dylemat który czołg opracować. T1 Heavy czy M4. Wiadomo, jeden jest średni a drugi ciężki. Jednak z M4 można potem jeszcze przejść na linie ciężkich. Opłaca się więc iść jego linią? Miałbym już coś linie medów rozwiniętą, a w razie czego przeszedłbym sobie na ciężkie, bo taki był mój docelowy pomysł. Nie wiem tylko czy to się opłaca. Czy M4A3E2 jest na tyle fajnym czołgiem, że bez problemów dałoby się na nim nabić tyle doświadczenia żeby odblokować T20 i T29 ? Nie chciałbym żeby była taka sytuacja, że go odblokuje i się okaże że nie da się nim grać. Wiadomo, jak ktoś umie grać to wszystkim, ale są czołgi lepsze i gorsze. Do tej pory robiąc drzewko radzieckie (is-3) i niemieckie (właśnie co odblokowałem Tiger 1) grało mi się całkiem znośnie, nie narzekam. Czy tak będzie w tym przypadku, czy dać sobie spokój i badać T1 ?

Opublikowano

1. wina neta, strzelę że masz z orange/neostrady

2. m4, potem na T29

Opublikowano

1. Problemy z netem

2. M4A3E2 ma znacznie lepszy pancerz niż M6, ale za to niedomaga na penetracji. Za to M6 ma znacznie lepsze działo, niestety jest papierowy. Ogólnie bardziej polecam przejście przez medy.

PS: Odwlecz dalsze medy amerykańskie na przyszłość, bo nie są proste w grze.

Opublikowano

Może to być wina neta, nie mam z orange/neostrady, ale ostatnio dają, że tak powiem, po gałęziach. Myslałem po prostu że da się to jakoś naprawić albo problem jest inny. 

Dziękuje wam za pomoc.

Opublikowano

1. Problem z internetem, też to miałem. Pomógł telefon do dostawcy.

2. Weź M4, fajny czołg. Bez niczego jest o kant dupy rozbić (sam to przeżyłem) ale po "wymaksowaniu" jest bardzo dobry.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...