Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa-Wyłącza Monitor+ Grę

Gość Zawadzki11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie,nwm 1h pogram se fife i mi piszę cable no connected na monitorze przez 1minute lub 2min. I wyłacza mi się fifa? może mi ktoś pomóc? bo w Ut nie można tak grać :)

Opublikowano

Tak..Reinstalowałem ją i mi komputer jakby od nowa się właczał xD teraz przed chwilą miałem :)

Opublikowano

Na 95% jest to problem przegrzewającej się karty graficznej. Żeby to wykluczyć warto by było sprawdzić inny monitor lub kabel.

4043121350.png

Opublikowano

A jak zrobić żeby karta graficzna  się nie przegrzewała? mam ją nie grać na kompie ? czy co ? ;X

Opublikowano

Ograniczyć się do niższych rozdzielczości i ustawień grafiki, skonfigurować wiatraki, posmarować pastą termo-blabla. Może też to być kwestia sterowników ale wątpię.

4043121350.png

Opublikowano

Co mam posmarowac?możesz dać mi link czy coś  bo ja z komputerem nie umiem składać albo posmarować,ale jak przestanę grać na komputerze lub przeczyszcze kompa bd lepiej ? 

Opublikowano

Skoro się na tym nie znasz to lepiej się nie bawić w rozkręcanie i skręcanie bo możesz coś zepsuć. Jak komputera długo nie czyściłeś i serio jest bardzo zakurzony to powinno bardzo pomóc.

4043121350.png

Opublikowano

Czyściłem go  2 miesiące temu... a fifa mi tak dzisiaj tylko tak robiła że wyłacza mi się ;)

Opublikowano

bierz odkurzacz i czysc nie musisz wykrecac nic ;) bierzesz samą rure i jedziesz pod katem ja trzymaj zeby nie przyssać sie do czegoś :P

jak posiadasz spręzone powietrze to najlepiej

Opublikowano

Nwm,ale jakoś nic nie robienie na kompa  i dziala fifa,może że nią nie grałem przez tydzień ? xD

Opublikowano

Nwm,ale jakoś nic nie robienie na kompa  i dziala fifa,może że nią nie grałem przez tydzień ? xD

Pewnie tak.

Po upływie czasu zrobi się pewnie to samo co wcześniej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak to się mówi, każdy problem po jakimś czasie sam się rozwiążę :P

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...