Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry telefon z tymi wymaganiami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam takie pytanie. Mam X'360 z padem, grą assassin's creed 3 +dlc do niej, pełnym okablowaniem. Ogolnie jego cena bedzie sie wachala od 350 do 450. Mam tez Xperie "e" c1505. Full zestaw co bylo czyli pudelko papiery gwarancja ladowarka słuchawki telefon. Chcialbym zamienic oba sprzeciory lub jesli sie da to jeden na jakiś telefon z wyświetlaczem 4" conajmniej.

Interesują mnie telefony z WP 8.0/8.1 np takie lumie 625,630

No i tu pierwsze pytanie. Co moge wyhaczyc w tej cenie? Jeśli miał by to być telefon na andku to wazne zeby miał chociaż te 1gb ramu i w miare procek, chodzi mi ogólnie o to że przy aktualnej xperii E nawet wlaczenie sms'ów trwa jakies 5 sekund, strony internetowe z 10 sekund, ogolnie wszystko laguje i jest niewygodne. Więc do rzeczy: jeśli telefon będzie na andku to żeby przy przewijaniu ekranu, menu, sms'ach, facebooku i stockowej przeglądarce praktycznie nie było lagów lub bardzo minimalne. No i jaki telefon polecacie z wyżej wymienionymi kryteriami. Interesuje mnie np taka Xperia J,tylko nie wiem czy jeszcze opłaca sie ją brać. Bo po pierwsze jest tańsza niż ten zestaw co proponuje a po drugie czy starczy mi jeszcze na chociaż 1.5 roku czy jednak zbyt stary model? A jeśli chodzi o inne telefony to prosze o propozycje (nie propozycje zamiany tylko prosze mi powiedzieć najbardziej ciekawe telefony jakie dostane za ten zestaw) Dziekuje z gory!

Dodam jeszcze że oprócz modeli Xperia średnio interesują mnie telefony na andku. Głównie chodzi mi o design, takie np samsungi średnio mnie kręcą!

Opublikowano

Xperia J to taki szit, jak twoja E.

Za ten zestaw dostaniesz chyba nexusa 4. Telefon bardzo dobry, update do androida l.

Opublikowano

A co myślicie o lumi 520/630/820 albo xperii L/M

Lumia 820 najlepsza, chyba, że się pomyliłeś bo ten telefon kosztuje ponad 800 zł. Z xperii to raczej l'ka będzie lepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...