Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Burst Rengar

Did TSM wonned?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Irytuje w h*j jebac tanki hybdra -> botrk rengar wpada a tego zjeba renektona nie ma niech ssie pozdrawiam

Nie wiem czemu nie graja rengo moze nie umieja kappa

x

Opublikowano

Yebac bolowcow sory za tak ostre slowa ale to jest troche nie fer w stosunku do graczy ktorzy graja normalnie a wracajac do tematu to rengar jest teraz na lcsach fnatic vs millenium

Opublikowano

Umiem grac bez lel ale rengar robi sieke na bolu mowie ci kup vipa zagraj przekonasz sie :)

W czym Ci ten bol cymbale pomaga? Z tego co wiem na Rengarze potrzeba móżgu i jakiegos wyczucia kiedys masz cos zburscic, a nie skryptu na użycie Q :v j****y bob

Opublikowano

To ze uzywa go o wiele szybciej niz ty bys przejechal myszka + uzywa all itemow w 1 czasie lel

K***a człowieku jaki Ty jestes tępy. Jakich itemow uzywasz na Rengarze? xD Jedynym activem jest Youmu i co jeszcze? Ty jestes jakimś trollem czy co? btw nie ma możliwosci uzycia Q po raz drugi w odstepie 0.25 sek, bo po wzmocnionym i tak masz lekki odstep, wiec program gówno daje, no chyba, ze jestes gównem :O Przejrzałem Twoje temaciki i śle ciekawe zgłoszenie na Ciebie. Spodziewaj sie, ze nagram Ci gre i bedziesz miał tyle z grania. Pewnie zalozysz kolejne konto, bo zapewne jestes nerdem bez życia i zyjesz z pieniążkow rodzicow ;)

Opublikowano

up czy ty kolego nie zabłądziłeś czy tylko pojebałeś fora to jest MPC forum dla osób szukających takich rzeczy jak bol, sam się zgłoś na leczenie.

Opublikowano

https://github.com/bolqqq/BoLScripts/blob/master/Rengar%20-%20Predators%20Pride.lua

ONLY VIP

ale ora w c**j

A dla dekla wyżej co nie wie : skryptu do Rengo się używa bo ma on skillshota na "E" a na tym skrypcie prawie nigdy nie pudłuje pozdro + używa itemów od razu.

Ta na rengo od qqq jest zajebiscie ostatnio uciekam nie wiedzialem ze mam tyle dmg z e nastakowanefo zeby zabic i auto e i kill

Dodatkowo uzywa ladnie itemow jak wskakujesz :p

Ktos tam Up pisal tak na cassio tez lubie mam 29ein 7lose :)

x

Opublikowano

Ta na rengo od qqq jest zajebiscie ostatnio uciekam nie wiedzialem ze mam tyle dmg z e nastakowanefo zeby zabic i auto e i kill

Dodatkowo uzywa ladnie itemow jak wskakujesz :P

Ktos tam Up pisal tak na cassio tez lubie mam 29ein 7lose :)

Ale wy jestescie zjebani ja p******e XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Eh.. dziwie się czemu @Zarax nie zamknął jeszcze tego tematu.. To miał być temat o lcs i o rengarze czemu nim na nim nie grają, a nie bolu na rengarze.

Swoją drogą, bol to insekt, na prawde moje największe marzenie co do lola, to wyeliminowanie bola z niego.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Eh.. dziwie się czemu @Zarax nie zamknął jeszcze tego tematu.. To miał być temat o lcs i o rengarze czemu nim na nim nie grają, a nie bolu na rengarze.

Swoją drogą, bol to insekt, na prawde moje największe marzenie co do lola, to wyeliminowanie bola z niego.

Dlaczego autor tematu ma być poszkodowany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...