Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eliminacje do mistrzostw sezonu 4.

Therd aka Front

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wyglądają eliminacje do mistrzostw w tym sezonie?

Wiem ze maja byc jakies play-offy itp, w tamtym sezonie jeszcze nie gralem w lola wiec nie mialem okazi zdobyc tej wiedzy a chcialbym byc w to lepiej wtajemniczony i moc sam sobie ocenic szanse przykladowo naszego roccatu na udzial w mistrzostwach.

rYD9JSA.png

Opublikowano

pierwsze dwa miejsca ida na worldsy a 3 i 4 i 5 i 6 miejsce wlacza ze soba o wejscie do mistrzostw

Opublikowano

pierwsze dwa miejsca ida na worldsy a 3 i 4 i 5 i 6 miejsce wlacza ze soba o wejscie do mistrzostw

Tak sie wlasnie domyslalem, dzieki wielkie za info.

A kiedy będą eliminacje?

Z tego co wiem we wrzesniu na gamescomie

rYD9JSA.png

Opublikowano

3 zespoly z NA,EU,Korea, reszty nie pamietam

w na i eu drużyny które zajmą pierwsze 3 miejsca w playoffach będą reprezentować dany region

w koreii to zależy od ich punktów, jeden zespół Samsung Galaxy Blue, jest jako pierwszy zespół który sie zakwalifikował na to wielkie wydarzenie

<>

Opublikowano

Jak myślicie, Roccat ma szansę dostać się i grać np. z Fakerem?

Tzn na jakikolwiek wynik w mistrzostwach nie maja co liczyc, ale zeby tam pojechac jak najbardziej, musza sie tylko postarac

rYD9JSA.png

Opublikowano

Gamescom jest w sierpniu a dokładniej 13go się zaczyna, a kończy się 17. Z Europy napewno Fnatic i Alliance, a jako trzecia drużyna myślę, że będzie to albo SHC albo SK. Na Roccat myślę, że nie ma na co liczyć. Nie mają takiej formy żeby się zakwalifikować, ale byłoby miło :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...