Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] AP Xin

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mid bardzo dobrze dziala

Pod ad na 2lvlu wbijasz first bloda E+Q na midzie bardzo silna postac ludzie nie widza jak na niego grac

Pod ap musisz miec dfg i wtedy rozpieddalasz kazdego ^^

x

Opublikowano

a tak btw. co go może skątrować jak jest AP  ??

A na kogo jest dobry xin?

Właśnie go testuje na rankedzie pod Ap, A ciul tam że przegram :D Dam ss'a z gry jbc.

Opublikowano

Ok ss nie daje bo to porażka. Zrobiłem nim 0/7 na branda , LECZ na 3lvl nie wiedział co się dzieje tylko w tym problem, że shaco zrezygnował z gangowania mida po tym jak yi zrobił double. No cóż potem 3 na midzie vs me oczywiście bo tryndamere przegrał na pant 11/3 nie dziwie się, no cóż kątra to kątra. Tylko szkoda mi shaco że nam gre przegrał.

AP XIN jest niezły chociaż nie miałem jego dmg. ;0/

Opublikowano

Ok ss nie daje bo to porażka. Zrobiłem nim 0/7 na branda , LECZ na 3lvl nie wiedział co się dzieje tylko w tym problem, że shaco zrezygnował z gangowania mida po tym jak yi zrobił double. No cóż potem 3 na midzie vs me oczywiście bo tryndamere przegrał na pant 11/3 nie dziwie się, no cóż kątra to kątra. Tylko szkoda mi shaco że nam gre przegrał.

AP XIN jest niezły chociaż nie miałem jego dmg. ;0/

Tak tak, shaco grę przegrał. Zawsze to inni przegrywają. I pisze się "kontra" nie "kątra".

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...