Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na czat

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da sie coś zrobić by nie dostać bana na czat ? Poprostu masakra ostatnio dostałem na 18 meczy, dobra skonczyłem je . Na nastepny dzien wchodze do lol'a ban na 34 mecze , myślałem ze wy***** tą gre . Dobra dzis rano zagrałem mecz i skonczył mi sie ban wyszedłem . Wchodze przed chwila ban na 68 meczy i to za co za to ze z tych 34 20 wygrałem , a te co przegrałem to mówilem druzynie ze są słabi bo robia tak , a nie inaczej ?  W najśmiesznejsze to ze wszedłem na konto i jest napisane ze dostałem na 68 meczy , a w prawym rogu ze skończył mi sie ... To jest nie pojete , gram w gre wymagajaca dobrej komunikacji druzyny a nie moge  sie z nimi zkomunikować . Czy jest szansa odwołać sie od tego ? Czy to moja wina ze np: przeciwnik przegrał to zeby sie zemścic dał mi reporta za np negatywne nastawienie ?

Opublikowano

Ja mam ponad 500 gier rankingowych zagranych i nie dostałem jeszcze nigdy bana na chat czy na jakiś okres czasu. Jak widać, dostawałeś raporty za bycie "toksycznym graczem" bo innego wyjaśnienia nie ma skoro ja na tyle gier nie dostałem nawet ostrzeżenia a ty dostajesz zaraz po tym jak zagrasz wyznaczoną ilość gier.

Opublikowano

Niektórzy reportują o tak o, bo coś się nie spodoba. Ile razy mnie reportowali z nie wiadomo jakiego powodu, a przecież nikt nie będzie sprawdzał tych raportów tylko banują 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Trybunał jest niestety zamknięty i RIOT daje ban z automatu jeśli dostajesz dużo raportów za negatywne nastawienie, toksyczny język, obelga. Trzeba przeczekać na trybunał, banów tak nie będzie gdyż sprawy będą analizowane.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wystarczy nie pisać na chacie w grze różnych słów ( obrażających) wtedy nawet jak złośliwie cie ktoś zreportuje to za coś innego 

Opublikowano

Wystarczy nie pisać na chacie w grze różnych słów ( obrażających) wtedy nawet jak złośliwie cie ktoś zreportuje to za coś innego 

CO TY gadasz? A jak ktoś go zreprtuje, bo jak autor napisał wygrał, a ktoś w enemy załapał rage i po prostu ma faze na reportowanie? myślisz, że ktoś sprawdza, czy report słuszny, i czy obelgi etc. rzeczywiście miały miejsce? 

Opublikowano

CO TY gadasz? A jak ktoś go zreprtuje, bo jak autor napisał wygrał, a ktoś w enemy załapał rage i po prostu ma faze na reportowanie? myślisz, że ktoś sprawdza, czy report słuszny, i czy obelgi etc. rzeczywiście miały miejsce? 

mówię tylko że jak będzie płakał i wyzywał to dostanie reporta za wyzywanie ale jak będzie cicho to dostanie za coś innego a one nic się nie liczą 

Opublikowano

też jestem zawsze cicho a cholera wie za co mnie reportują, ale robią to na pewno bo często słysze reprted reported :D nieważne za co, nazbiera mu się to i tak dostanie,ale wiem o co Ci chodzi ;) 

Opublikowano

zmieniam podejscie sokoro i tak na 100% dostane kolejnego bana to bede toksyczny do bólu . a po grze dam wszystkim "dobrym graczom" " wyzywajacym mnie " ladnego reporcika za "negatywne nastawienie ". Mnie te bany nie oducza ,a tylko bardziej zmotywują . Gdyż nie uważałem siebie jako toksycznego gracza, ale jeżeli pokazuja mi ze takim jestem to bede toksyczny jeszcze bardziej  . Zycze wam zebyscie nie zabrali mi mid'a bo bedzie dym :ninja:

Opublikowano

kwestia czasu az wprowadza unban za rp ,śmiecie. sam dostaje te blokady za nic. troche mnie to irytuje ale szczerze mowiac w dupie to mam czy moge pisac ze swoimi internetowymi kolegami czy nie.

dsa

Specjalista
Opublikowano

Miałem sytuację że jakiś typ się plul w enemy ze przegrał że mna bo miał słabego junglera, więc wyzywał mnie, a potem pisal ze chce 1vs1 wiec gramy (pamietam chyba nazwe tego typa) Ja wybralem Zeda a on Lb, przegral, i napisał tylko: Report: .I to sytuacja (jednorazowa) w ktorej dostajesz reporty bez powodu. A rito nie sprawdza sytuacji i nakurwia z automatu. :)

Opublikowano

Jasne ze możesz się odwołać ;) Napisz ze chcesz dostać logi za co masz blokadę chatu i wtedy będziesz wiedział za co :P Nikt nie jest bez winny, paru kolesi na forum już wiedza ze z Riotem lepiej nie zaczynać bo zostaną publicznie upokorzeni.

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=48787409#48787409
http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=48776158#48776158

Ludzie przestańcie pisać tematu dotyczące blokad czatu, jeśli dostałeś znaczy że zasłużyłeś.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

A może wie ktoś kiedy trybuał zacznie poprawnie już działac ?

Riot nie podał jeszcze takiej informacji ale wiadome już jest iż będzie on wprowadzony globalnie w różnych językach.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...