Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podobne gry do iss

TosieKJR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie kupic iss bo podobają mi sie gry w tym stylu, ale naczytalem sie na forum ze są sami cheaterzy itp ze nie poleca nikt tego kupic. Znacie jakies podobny gry do iss? Moze sa nawet jakies darmowe? Chcemy sobie pograc z kolegami wiec musi miec multi.

Opublikowano

DayZ-masz do wyboru moda albo wersję alpha pełnej gry.

Unturned-Darmowe na steamie,połączenie minecrafta i dayz.

7 Days to Die-Zombi survival na singlu bądź w co-op.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

Gralem w unturned. A w iss naprawde grac sie nie da przez tych cheaterow?

Ci cheaterzy to takie pierdzielenie. Ja na swoje kilka godzin gry nie znalazłem żadnego, ale nie grałem dość długo. 

Opublikowano

Właśnie wczoraj po używaniu przez 2 tygodnie hacków wreszcie otrzymałem bana na 3 konto zostało mi jeszcze jedno :D W 2 dni 7 snipe zdobyłem więc Easy peasy i czituje prawie każdy więc na pewno kogoś spotkałeś tylko że nie latał i nie używał NoClip'a.

graphic.png

Opublikowano

Znajomy używa haxa z 2 miesiące i póki co bana nie wyrwał. Powiem więcej, zaczął używać haxa na głównym koncie, które jest w rankingu zabójstw. Najlepsze jest jednak to, że na 1 koncie nawet nie sprawdzał zbytnio aktualnej wersji haxa. Tylko wbijał do gry. Dopiero jak go crashowało to aktualizował haxa :D z funkcjiw haxie to korzysta tylko z espa i z super jumpa, bo to mu wystarczy. Tak więc zastanowiłbym się co do tego, że haxów nie ma. Wystarczy zauważyć, że coraz mniej osób gra ogólnie w iss. Przeważnie to już jacyś streamerzy, klany.

Co do gier typu iss to: Rust, The forrest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...