Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Logowaniem

KingOfGore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem z WR a mianowicie gdy gra się włączy i jest to 1 menu czyli game start controls options quit klikam game start i wpisuje login i haslo rejestrowalem sie za pomocą opcji register obok cancel i ok byla to strona http://my.massive.ph/?/user/register i gdy wpisalem dane w grze kliknole ok jakby zaczelo logować troszke zmulilo i odmuliło ale nie zalogowało tylko tak jakby wywaliło mnie spowrotem do 1 menu potem wpisalem  www.warrock.net i wyszla strona http://warrock.nexoneu.com/ kliknelem register przeszlem rejestracje wpisalem login i haslo z tąd i to samo macie radę a gdy klikam Play/Zagraj to niebieskie na stronie wyzej to mi sie od nowa WR pobiera

Za Pomoc dam +

Opublikowano

Dzięki to pobiore se jutro mam nadzieje że zadziała jestem ciut zawiedziony bo tą (Starą) wersje 2 dni pobieralem przy speedzie 2kb.s :( ale dziękuje za szybką odpowiedź

Opublikowano

albo czekaj !!!

nie rob tego nie usuwaj !!!

wejdz do glownego folderu i odpal recznie launcher <-- zapomnialem o tej mozliwosci... ;/

btw jak logujesz sie 1 raz to zawsze tak zmuli nw czemu ale potem jest ok i ta 1 str nie jest prawidlowa, to nie jest wg str wr o.O ta jest prawidlowa

http://warrock.nexoneu.com/

i to jest ich jedyna strona

Opublikowano

Nic nie dało jeśli chodzi ci o WRLauncher ;( trzeba od nowa chyba pobierać

nawet nie pisze ze zły login czy coś

a ty po prostu zle nie wpisujesz pasow ?

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

to pobierz jeszcze raz albo daj check files w uptaderze jak wlaczasz

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

A  no tak nie doczytalem :P SORKa ;D bravo ujmniji rozwiazales dyskusje ;P

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...