Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozecie odblokowac komende /tpa? jakos nie ufam tej waszej komendzie na teleportowanie 

A druga sprawa czy mozecie zrobic sklep gdzie wszystko jest pod reka i nie trzeba biegac po pietrach?

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

@Lavilos

Komendy /tpa na pewno nie włączymy. Gracze wykorzystują to do bugowania parkourów itd.

Co do sklepu jest w trakcie pisania autorskiego pluginu na sklep.

Opublikowano

Serwer dopracowany jak mało który, warto pograć szkoda tylko że mało graczy. 

Proponuję dodać jeszcze pvp między wyspami i będzie bosko :)

Opublikowano

Na serwerze gra malo osob poniewaz serwer nie spewnia pewnych wymagan moim zdaniem 

1. Spawn powinien zostac przebudowany na bardziej atrakcyjny dla nowych graczy i bardziej poreczny

2. Powinien zostac wyremontowany sklep wszystkie oferty powinny znajdowac sie na jednym pietrze a nie porozrzucane po 3 i czlowieku szukaj nie wspomne nawet o dodaniu nowych ofert do sklepu ( przedmiotow ktore nei moga zostac wycraftowane )

3. Dodac atrakcje i ciekawostki np. Parkour, mob arena, eventy, ukryte skrzynei na spawnie Mozliwosci przy dzisiejszym rozwoju pluginow sa ogromne co dziwne serwer nie ma zadnych z nich ... no ale...

4. Powinny zostac dodane komendy typu /tpa poniewaz zbytnia ostroznosc wzgledem graczy i traktowanie ich jak idiotow moim zdaniem bardziej ich odstraszy

5. Rozumiem ze chcecie zeby nikt nie oszukiwal zeby nikt nikogo nie zabijal nie okradal itp...  Ale serio..? Nie mozna bic na kogos wyspie nie mozna sie znalesc na kogos wyspie komenda /tpa nie mozna u kogosc zabic mobka podniesc przedmiotu zjesc czegos no please... Przeciez ogarniety gracz ktory ma troche oleju w glowie wie ze nie tepa sie kazdego a jesli to robi to na wlasna odpowiedzialnosc

Wydaje mi sie ze powinniscie pojsc na serwery skyblock i zobaczyc jak u innych wyglada rozgrywka i bedziecie mieli porownanie czego wam brakuje :)

Pozdrawiam Aridion

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

@Lavilos

I to jest konstruktywna krytyka! O to chodzi! Bardzo ciekawie opisałeś co byś chciał zobaczyć jako Gracz. Z pewnością zastosujemy do twoich propozycji!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...