Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej opłacalny dungeon.

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio wbiłem 60lvl w nw i kupiłem sobię w miare dobry ekwipunek. Obecnie posiadam 13k GS.

1. Jakie podziemia najlepiej robić, aby zarobić jak najwięcej. (Myślałem nad zamkiem never, ale z takim GS nikt mnie nie weźmie.)

2. Lepiej jest kupić epickiego wierzchowca, czy go trenować na poziom 2, a następnie 3.

3. Czy set dla gwf awatara wojny jest jedynym wyjściem jeśli chodzi o pvp? (4 części to około 3miliony ad)

4. Jak jeszcze inaczej można zarobić trochę AD (oprócz modlitw, dzienny misji)

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Witam. Ostatnio wbiłem 60lvl w nw i kupiłem sobię w miare dobry ekwipunek. Obecnie posiadam 13k GS.

1. Jakie podziemia najlepiej robić, aby zarobić jak najwięcej. (Myślałem nad zamkiem never, ale z takim GS nikt mnie nie weźmie.)

2. Lepiej jest kupić epickiego wierzchowca, czy go trenować na poziom 2, a następnie 3.

3. Czy set dla gwf awatara wojny jest jedynym wyjściem jeśli chodzi o pvp? (4 części to około 3miliony ad)

4. Jak jeszcze inaczej można zarobić trochę AD (oprócz modlitw, dzienny misji)

Z góry dzięki za odpowiedzi.

1) CN i reszta T2. Zarobek i tak jest do kitu, ponieważ z aktualnymi poziomami gs, cn jest jak T1...

2) Wydasz prawie 3kk ad na expienie konia, dla mnie jest to nieopłacalne.

3) Jest najlepszym setem na pve. Na pvp wybiera się częściej coś z odbiciem, obroną, regenem. - W sumie rotacja jest dowolna.

4) Lochy i split runy lub greed i fart. Dla bogatych allegro.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Debiutant wbij 26 lv nową postacią, zrób questa w Neverdeath na ten pakiet i tak zarobisz w 1 dzien 500k AD ^^ Jeśli Ci pójdzie niebieski itemek :D A jak fioletowy to już w ogóle xD Będzie Cie pewnie stać na wszystko xD

Opublikowano

a kiedy wchodzi nowa klasa?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...