Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Honory

Zuberson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , moje pytanie brzmi , czy w roku , w którym tak ślicznie żyjemy czyli 2014 , da się jeszcze dostać opaskę za honor i ogólnie za te 3 pozostałe. 

Jeżeli tak , to kto musi te honory dawać itp , prosiłym o całkowite wyjaśnienie jak to działa . :)

Posiadałem opaskę za honor tuż po wejściu tego "programu" ,  jednak potem ona zniknęła ;c

Z góry dziękuje .

Opublikowano

Zniknęła ponieważ dostawałeś reporty. ;-) Inne opaski otrzymasz wtedy kiedy będziesz dostawał więcej honorów, z tego co wiem ;-)

Opublikowano

da sie ale jak dostaniesz restrykcje czatu albo ostrzezenie za wyzywanie to ci opaska znika i musisz od nowa zbierac

Opublikowano

Kiedyś były różne opinie na ten temat, jedni mówili, że za 40 honorów dostajesz, drudzy 60, następni 100 itd, po prostu musisz grać jak należy i dostawać sporo tych teamworków, w końcu wskoczy :)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Nie, nie da się. Nikt już nikomu nie daje honorów, no chyba że jakoś mocno skerujesz gre to Ci dadzą "teamworka" raz na 100 gier.

+1, Maciuś dobrze gada, polać mu

Obecnie problemem nie jest liczba potrzebnych honorek, problemem jest to że ludzie zwyczajnie ich już nie dają, a jak dadzą to bardzo rzadko, a by mieć (p)o(d)paskę trzeba je też często dostawać, inaczej zniknie

Opublikowano

Zniknęła ponieważ dostawałeś reporty. ;-) Inne opaski otrzymasz wtedy kiedy będziesz dostawał więcej honorów, z tego co wiem ;-)

Zniknęła, bo na początku, kiedy wprowadzili ten system, Riot ustawił mniejszą poprzeczkę na zdobycie tej opaski, a później w którymś patchu, postanowili, że jest zbyt łatwo i pousuwali te odznaczenia z kont. 

Opublikowano

Ja miałem niedługo po tym jak zacząłem grać w lola zieloną, które zniknęła chyba po tygodniu. Wróciła jakiś czas później, potem zamieniła się w czerwoną i mam ją do teraz (4 miesiące jakby dodać też zieloną). Dodatkowo jak dostawałem czerwoną to miałem dwa komunikaty o wstążkach (tzn. dostałem dwie na raz), ale wyświetla tylko jedną.

Czyli się da. Nie flejmuję w ogóle. Ludzi ze wstążkami widuję bardzo rzadko, chociaż niedawno trafiły się 3 w moim teamie :)

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Co wy mówicie, ja dostaje srednio co 2 gre rankingowa honora(na normalach za to nie daja prawie wgl:D), ostatnio nawet dostalem 4 w 1 grze:P, ale nie mam opaski, restrykcji na czacie nie mam, od roku nie mialem bana na konto, 75 honorów za przyjaciela, 30 za dobrego nauczyciela, 215 społecznik i 120 honorowy przeciwnik, ale dalej nie mam jakiejkolwiek opaski:(

Opublikowano

Ludzie nie dają za wiele, ale zdarza się, raz przez tydzień jednego nie dostaniesz, a raz może ci cały team zapodać. Szkoda że te opaski znikają :P

Opublikowano

Nie, nie da się. Nikt już nikomu nie daje honorów, no chyba że jakoś mocno skerujesz gre to Ci dadzą "teamworka" raz na 100 gier.

A czo ty tu ropisz? ;>

Nikt juz nie ma opasek, chyba widziałem tylko jednego gracza w tym sezonie. A honory daje tylko frendom iksde

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...